Windows mindenképp kell aktíválni?
Figyelt kérdés
Kiírja, hogy '7 napon belül aktíválni kell'de ha aktíválom azt írja ki, hogy sajnos nem sikerült, mi történik ha nem aktíváltatom?2012. febr. 17. 13:11
11/22 A kérdező kommentje:
Most lehet hülye vagyok, de mi az a proxykiszolgáló?
2012. febr. 17. 13:32
12/22 anonim válasza:
Eredeti windows, tehát megvetted és van hozzá kulcs is?
Dobozos vagy OEM???
Arra a gépre telepítenéd amelyikkel vetted?
13/22 A kérdező kommentje:
Nem eredeti, mert CD-re volt kiírva, így nem a géphez vettem, tesóm kérte kölcsön haverjától, de tesóm meg azt mondja, hogy nem kell aktíválni (Gépekkel dolgozik) mert Ő sem szokta sosem, csak felajánla, de kutyának nem kell. Azaz ettől nem romlik el... Nem értem komolyan...
2012. febr. 17. 13:35
14/22 anonim válasza:
Ha nem eredeti, akkor ne akard aktiválni...
15/22 anonim válasza:
Akkor hiába próbálod aktiválni.
Nincs más megoldás Crackelni kell.
Google.
Üdv.
16/22 A kérdező kommentje:
Oké! De tesóm arról nem mondott semmit sem, hogy mit kell csinálni, de ha nem tudom aktíválni, ezért nem akaktíválom akkor meg elromlik -.-'
2012. febr. 17. 13:43
17/22 anonim válasza:
Nem romlik el, csak zárol pár funkciót. Szedj le egy loadert, két kattintás az egész.
18/22 A kérdező kommentje:
Honnan tudnám leszedni? (nagyon nem értek a gépekhez) Igazából nekem azért kell a gép, hogy képet rakjak fel, zenét töltsek le, msn/facebook,játékok, szóval nem olyan hű de nagy dolgokra!
2012. febr. 17. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!