Szeretnék egy komoly házimozi rendszert Tv-vel, erősítővel, hangszórókkal, Blu-Ray-el, stb. Ez mennyibe fájna, valamint ajánlanátok készülékeket?
TV: 200k
Blu-ray: minimum 30
Házimozi mindennel együtt: 100
Persze ha kevésbé akarsz komoly házimozit, mondjuk egy 50-esből megúszod.
Illetve tv-ből is van már 120-ért is akár 40+ colos, de 200-ért már komolyabbat kapsz.
TV-ből csak a plazma ajánlott, persze jönnek majd a nagyokosok ajánlani a LED-et.
Plazmából meg csak Panasonic, annak mondjuk az UT30-as sorozatából valamelyik.
Blu-ray lejátszóból akármelyik megteszi, ha van pénz vegyél egy ps3-mat, és akkor azon játszani is tudsz, illetve mindent visz.
*kérdezem
Ja,és köszönöm a választ!
Komolytalan? Dehogy is.
Természetesen nem csúcskategória, de arra csak nagyon kevés embernek van pénze, ha a kérdező írta volna, hogy a pénz nem akadály hidd el nem ilyen adatokat írtam volna, de egy jól kereső embernek is bőven elég ennyit kiadnia.
De még meg is értem, hogy ezekbe belekötöttél, de hogy a PS3 komolytalan BR lejátszó?
Pontosan miért is?
Viszi a blu-rayt és a 3D blu-rayt is, ezen kívül mit kell tudnia?
na figyi!
házimoziban csakis ezek a márkák jöhetnek szóba:
BOSE: ez zsebbenyúlós, de oda teszi magát, PIONEER: ez talán kicsit olcsóbb, de még mindíg tiszteletre méltó, SAMSUNG: na ebből nem szabad 30.000ft-os kategóriában gondolkozni. de ha ebből veszel egy 100-250.000-res modellt, már az is bőven elég.
Az olcsó samsungot azért nem ajánlom, mert nincs valami hú de nagy hangja.
A többiből meg nem nagyon van olcsó változat.
Tv-nél pedig csakis samsung!
Most az viszi a prímet. És NEHOGY PLAZMÁT VEGYÉL!
Nem értem miért ezt írta az 1. hozzászóló.
csak is LED vagy LCD, de inkább LED mert a PLAZMA a gyors mozgásoknál nem tudja úgy követni az eseményeket, és akadozva, elmosódva látszódik...
TEHÁT NAGYON NEM AJÁNLOM!
Blu-ray pedig samsung. nekem is az van. és netet is hozzá lehet kötni, és youtube-ozni. és ez csak a 20.000ft-os modell.. nem is a legdrágább..
Plazma gyors mozgásnál nem jó?
Annak a legkisebb a válaszideje és az input lagja is.
A fekete csak ott fekete igazán, illetve a színek is ott a legtermészetesebbek.
Ha valakinek az kell, hogy pl. a növények úgy nézzenek ki, mintha 300 éve sugárfertőzés érné és ez miatt neonzölden világít, akkor persze, jó a LED, de az igazán valósághű színek csak a plazmán vannak.
De gyors írok, még mielőtt veszekedés törne ki:
nem téged próbállak meggyőzni, te se próbálj meg engem meggyőzni, egyik sem fog sikerülni.
Kérdező, te meg ha tv-t veszel nézd meg élőben, hogy melyik jön be jobban.
Egy Panasonic UT30 meg egy bármilyen (hasonló árkategóriás) LED-et hasonlíts össze, amelyik jobban tetszik, az legyen a befutó, neten ne hallgass senkire, mindenki elfogult valamelyik irányba.
És nem árt vinni saját mintát, mert gyakran X tv-n mondjuk blu-rayt játszanak le, míg Y tv-n a Szomszédok első részét 200x15-ös felbontásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!