Van egy philips házimozi szettem és nem tudom mi mehetett ki benne többi lent?
Üdv!
Vagy a hangszórók lettek zárlatosak, vagy a végfok figott ki.
Egy biztosan működő hangfallal kell kipróbálni.
Ha azza szól, akkor a hangfalak vannak megmurdálva, ha az ellenőrző hangfallal sem szól, akkor végfok zárlat van.
Üdv!
Üdv!
Mivel nem tudom, hogy a házimozid analóg végfokos, vagy digitális, előbbi javíthatóbb, utóbbiban meg a FET vezérőket lehetetlen beszerezni.
Ugyanis amikor a diagnosztika eljut a végfok élesítéséig, akkor a végfok olyan működési rendellenességet (zárlat, túlterhelés) okozhat, ami a végfokot vezérlő rendszert működésképtelenné teheti, vagy valamilyen belső védelmet aktivál, amit a belső számítógép nem tud feloldani, és így végtelen ciklusba kerülve a gép kifagy.
Nagyjából ennyi.
Üdv!
Ezt egy kicsit nehéz elmagyarázni, de meg kell nézni milyen alkatrészek vannak a hűtőbordákon. Ha típusszám szerint FET, akkor kapcsolóüzemű(digitális), ha tranzisztor, akkor analóg.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!