Ps3 vs. Xbox360?
Itt általában az dönt, hogy kell a tört játék vagy sem. Minden más csak vetítés, szinte ugyan azok a címek jönnek ki.
Ha kell a tört akkor x360. Ennyi
Én is a PC-t ajánlom. Nem kell azt mindig újítgatni, 2 éve vettem még 160e-ért, és még mindig nincs olyan játék, ami ne menne magas grafikán, max az élsímítást kell lejebb venni.
De ha konzolt akarsz, akkor azt vedd meg, amelyiknek jobban tetszenek az exkluzív játékai (tehát azok, amik csak az egyikre jelennek meg, a másikra nem, pl. Halo 3 csak xbox 360-ra jelenik meg, God of War meg csak PS3-ra), és amelyik barátaidnak/ismerőseidnek van, akikkel játszanál.
Xboxon fizetős a multi (Xbox live, évi 9-10e Ft), PS3-on nem, viszont az XBL jobb, mint a PSN de nem sokkal.
Ha viszont másolt, nem eredeti játékokkal akarsz játszani, akkor csakis xbox360, viszont akkor nem tudsz multizni.
Nem is értem a kérdést :)
CSAK A PS3 :)
Szerintem jobbak az exklusive játékai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!