Koplány iDániel kérdése:

Ps3 vs. Xbox360?

Figyelt kérdés
A jővő héten vennék konzolt. És nem tudom melyik éri meg jobban Ps3 vagy Xbox360?
2012. febr. 10. 22:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Itt általában az dönt, hogy kell a tört játék vagy sem. Minden más csak vetítés, szinte ugyan azok a címek jönnek ki.

Ha kell a tört akkor x360. Ennyi

2012. febr. 10. 22:41
 2/15 A kérdező kommentje:
De ha ki csipelttem akkor hamarab el romlik nem? (xbox360)
2012. febr. 10. 22:43
 3/15 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél konzolt, inkább egy erős Gamer Pc-t vegyél, jobban jársz vele.
2012. febr. 10. 22:52
 4/15 anonim válasza:
igen Kobold de akkor azt mindig újitgatni kell szinte évente meg amúgyis egy advencedgémerperszonálkámpjútör az jóval drágább mint egy konzol :D
2012. febr. 11. 00:16
 5/15 anonim válasza:
Igen, de egy erős gamer pc-vel nemcsak játszani lehet, hanem ha a kérdezőnek vannak más hobbijai is pl. videóvágás vagy 3D modellezés, azokra is tökéletes egy ilyen gép.
2012. febr. 11. 01:01
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat még meg gondolom és lehet hogy aztalit veszek
2012. febr. 11. 10:05
 7/15 anonim ***** válasza:

Én is a PC-t ajánlom. Nem kell azt mindig újítgatni, 2 éve vettem még 160e-ért, és még mindig nincs olyan játék, ami ne menne magas grafikán, max az élsímítást kell lejebb venni.

De ha konzolt akarsz, akkor azt vedd meg, amelyiknek jobban tetszenek az exkluzív játékai (tehát azok, amik csak az egyikre jelennek meg, a másikra nem, pl. Halo 3 csak xbox 360-ra jelenik meg, God of War meg csak PS3-ra), és amelyik barátaidnak/ismerőseidnek van, akikkel játszanál.

Xboxon fizetős a multi (Xbox live, évi 9-10e Ft), PS3-on nem, viszont az XBL jobb, mint a PSN de nem sokkal.

Ha viszont másolt, nem eredeti játékokkal akarsz játszani, akkor csakis xbox360, viszont akkor nem tudsz multizni.

2012. febr. 11. 10:48
 8/15 anonim ***** válasza:
Előzőnek mondom: A számítógéped 160ért vetted... oké. ugyan azokon a játékokon játszol te meg én, de én 60ezerből úsztam meg egy xbox 360al, te meg 160ezerből.
2012. febr. 11. 11:29
 9/15 anonim ***** válasza:
Igen, drágább volt, de legalább van normális irányítás FPS-ekhez, a játékok 60 fps-el futnak, és nem 30-al mint xboxon (van pár kivétel), és még olcsóbbak is, le is tudom tölteni őket (én meg szoktam venni a játékokat, de anélkül sose, hogy előtte ki ne próbálnám), xboxra nem tudod, csak ha flashelt, de akkor kiesett a mutli, hát PC-n nem. Aztán egy PC-n sokkal több mindent lehet csinálni, nem mint egy konzolon.
2012. febr. 11. 13:22
 10/15 anonim válasza:

Nem is értem a kérdést :)

CSAK A PS3 :)

Szerintem jobbak az exklusive játékai

2012. febr. 12. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!