Xbox360 vagy ps3?
"(Jobban optimalizáltak mint a PC) a pcjátékok sem akadnak ha meg van hozzá a géped amit kérnek nincs köze az optimalizáláshoz"
Nem hiszem hogy érted mit írtam. Az Xboxban például csak 512Mb-os videókártya van, mégis futtatja pl. a GTA4-te, Crysis 2-t és hasonlókat, amik jó esetben sem futnak PC-n ilyen kártyával. A konzolokra jobban optimalizálnak, ez nem kérdés.
Pár "izét" leírok, amik gyakran felmerülnek ilyenkor:
Joystick: mindkettő jó, úgy is hozzászoksz mindegyikhez
Grafika: szinte ugyanaz, PS3 exkluzívok egy hajszállal szebbek az átlagnál
Multiplayer: PS3-nál ingyenes, ezért ha eredetizel akkor ez jobban megéri.
Live kb évi 10k, valamivel jobb is, mint a PSN, de az elhanyagolható.
Játékok: a multiplatform ugyanaz mindkettőn, exkluzív játékból meg boxra van 4, PS3-ra 20+
Multimédia: PS3-mon ez kiforrottabb, filmnézés, zene, képek, stb. Plusz blu-ray lejátszó is ezt elősegíti.
3D: ez csak PS3-mon létező fogalom, persze csak ha van hozzá tv-d akkor lényeges.
Mozgásérzékelős kiegészítő: technikailag a Kinect és Move is jó, de szvsz mindkettő felesleges.
Kinectre csak casual játékok vannak, akkor meg már inkább Wii, Move-ra meg csak kevés igazán jó játék van (Heavy Rain, Killzone, LBP2, többi meg max 10/6-7-es, nem kiemelkedő).
Stabilitás/meghibásodás: a PS3 mindig is jó volt ezen a téren, az xbox meg a slim óta már szintén jó, nincs 3led, nem olyan hangos, mintha egy reptér mellett laknál, stb.
Ár: ps3 kb 5 ronggyal drágább, de lehet sokat mondok.
Összességében én az exkluzívok és az ingyen multi miatt is ps3-mat vennék, plusz rengeteg filmet és sorozatot nézek, az miatt is jobb.
Akadozás nem létezik, max ha szarul írnak meg egy játékot akkor a zsúfolt/nyílt tereken csökkenhet az FPS, de ha valamit jól írnak meg, akkor még framedrop sincs, pl. GT5 úgy tudom stabil 60 FPS, még 59-re sem esik le, és a komolyabb játékokra is igaz ez.
Egyetértek az előttem szólóval, de azért kibővíteném 2 dologgal: 1- A Multi-platform játékok néha egy hajszállal szebbek az Xbox360-on (Lásd: ME3, Mafia2), persze ez nem azt jelenti hogy mind1ik.
2- Ps3-ra drágábbak a játékok (így sok ember megmókázza a Ps3-át, de ez ahogy én tudom nem mind1ik játéknál használható, az xbox jobban hackelhetőbb)
Ősszességében, mind2-ét konzol jó ( nekem Xbox360-m van), de egy hajszállal a Ps3-om jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!