Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen hangfalszettet ajánloto...

Milyen hangfalszettet ajánlotok 30 ezer maxx?

Figyelt kérdés
erőteljes legyen a mélnyomója annyi a lényeg :DDD
2012. febr. 9. 21:03
 1/7 cipi8 ***** válasza:
Jó de semmi konkrétumot nem írtál hogy milyen kellene és mihez. Hi-fi, PC, Házimozi. 2.0, 2.1, 5.1, 7.1-s rendszer stb. aktív vagy passzív kellene-e? Valamit azért írjál hogy tudjunk segíteni!
2012. febr. 9. 23:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja elnezes, aktiv 5.1es hangfalat szeretnek fokent zenehallgatasra es szamitogepre
2012. febr. 9. 23:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát 30 ezerért egy jobb fajta, passzív mélynyomót sem kapsz. Esetleg lehet próbálkozni Yamada -val, meg ilyesmikkel, de csak óvatosan.
2012. febr. 10. 00:56
 4/7 cipi8 ***** válasza:

Hát én csak ezt találtam neked :

[link]

Sajnos ennyi pénzért egy viszonylag jónak mondható 2.1 rendszert kapsz de 5.1-t ami jó is és tényleg van neki teljesítménye max. használtat tudsz venni.

Miért nem veszel vagy lehet hogy neked is van Házimozi rendszer és azt rákötni az Aux bemeneten keresztül! Ja még hozzá teszel vagy gyűjtesz egy kicsit és veszel egyet 50 K-körül már elég jók vannak!

2012. febr. 10. 10:30
 5/7 A kérdező kommentje:
hmm köszönöm de a logitech az gyengébb még ami most van annál is :S én a genius 5005 vagy az 5050ről néztem árakat 30ezerbe megvan csak az 5005 ről azt hallotam hogy szeret kigyulladni :/és nem vagyok ezért benne biztos nem azért akarok hangfalat venni hogy mellete üljek és szagoljam hogy mikor van éget szaga és húzzni kelljen ki :DDD
2012. febr. 10. 13:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Áhh dehogy gyullad ki!

Maximum megpörkölődik a mélynyomó hangszóró tekercse. Kigyulladni nem szabad neki, többek közt azért is van az egésznek az "elején" (betáplálásnál) olvadó üvegbiztosíték.

F22

2012. febr. 10. 14:56
 7/7 A kérdező kommentje:
igen ? aztán megpörkölődik akkor annyi vihetem szervizbe énmeg nem akarok szaladgálni szervizbe vele :DD
2012. febr. 10. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!