Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen mp3 lejátszót ajánlotok...

Milyen mp3 lejátszót ajánlotok nekem?

Figyelt kérdés
Fontos,hogy legalább 4GB.os memóriája legyen
2012. febr. 5. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Mennyit akarsz rá költeni?

Amúgy 10k körül refurbished Sansa Fuze a legjobb választás, hardverapro.hu-n találsz is.

2012. febr. 5. 20:00
 2/3 A kérdező kommentje:

10-15e Ft

remélem abból már lehet venni jót :)

2012. febr. 6. 17:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Annyiból akkor refurbished Sansa Fuze a legjobb.

Viszont most nézem, hogy jelenleg Fuze-t nem lehet kapni, csak Clip+t:

[link]

De ha érdekel, írj a gyereknek, hogy lesz-e, mert ennyi pénzért tényleg az a legjobb.

Nem használt, refurbished, nem kell félni:

A refurbished termékek lényege, hogy valamilyen oknál fogva nem mennek át elsőre a gyártó minőség ellenőrzésén (legtöbb esetben hibás csomagolás miatt). Ezután a gyártó visszaveszi a terméket és kijavítja az adott hibát. Ezután a termék ugyanúgy kifogásolhatatlanul működik és esztétikailag is tökéletes, azonban jóval olcsóbb áron kell, hogy adják. Konkrétan egy refurbished terméket nem lehet megkülönböztetni egy "sima" gyártó által elsőre kibocsátott terméktől, ezt garantálom.

Én is tőle vettem a Fuze-omat, csak pozitívumot tudok mondani.

Amúgy lehet a Clip/Clip+ is ugyanolyan jó hangzásba, mint a Fuze, csak a Fuze dizájnosabb, meg az a kijelző sem jön rosszul.

2012. febr. 7. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!