Elcseréljem Fuji Finepix s2950 gépemet egy s6500fd-re?
Figyelt kérdés
Az s2950nel mióta megvettem bajaim vannak. Ha nemzoomolok, a szélső rész gömbölyödik, mintha egy halszem lencse lenne rajta. Elmosódott, szinte ocsmány képeket csinál. Az s6500fd viszont nagyon megtetszett, és úgy néz ki az enyémre van vevő, de mielőtt eladom, kérem az s6500fd használókat, hogy írják le miért szeretik, ill. nem szeretik a gépüket2012. febr. 7. 16:48
1/7 anonim válasza:
Valami gond lehet, mert az s2950 nem egy rossz gép. Vagy rosszul használod, vagy garanciális baja van.
Mintaképet nem tudsz küldeni?
2/7 A kérdező kommentje:
ha vakuzok, minden kép ilyen, hát én leginkább ocsmánynak nevezném.
2012. febr. 8. 20:26
3/7 anonim válasza:
Ez fókuszhiba. Nappal rendben megy? AF segédfény működik?
4/7 A kérdező kommentje:
csak szürkületben, sötétben vagy vakuzáskor csinálja ezt.
2012. febr. 9. 16:22
5/7 A kérdező kommentje:
garanciális hiba, vagy menthetetlen?
2012. febr. 9. 16:41
6/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy garanciális, lehet, hogy felhasználói hiba. Szoktál fókuszálni fényképezés előtt? (Félig lenyomott expo gombbal kell). Ha nem, próbálgasd.
Sötétben minden gép autofókusz rendszere rosszabbul teljesít, ilyenkor nem elég csak nyomni a gombot, mint az őrült.
7/7 A kérdező kommentje:
persze hogy szoktam...és már mindent kipróbáltam...az összes af beállítást, segédfénnyel, és nélküle, élességet is mindenhogy, de nem akar szép éles képeket csinálni. Kültéren mikor nagyon nagy a fény akkor általába szép képeket csinál, de ha egy kicsit is kevesebb mint amennyit ő akar, így viselkedik. A kis 5 éves Tesco-s Technika fényképezőm szebbeket csinál sajnos.
2012. febr. 9. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!