Fujifilm FinePix S3200-ről vélemény?
Igazából amit én leszűrtem, hogy nem rossz kis gépezet, de sajnos olvastam róla pár rossz kommentet, ezért nem tudom hogy mi az igaz ebben.
itt megtaláljátok a gépet, illetve az értékelés alatt pár kommentet.
Szerintem sem rossz... én is ilyet akartam. De aztán nem siettem el a döntést, hogy milyen is legyen.
Nálam fontos szempont volt a videó felvétel is, ugyan ez a gép is HD-ban rögzít, de Avi formátumban, ami a mérete miatt nem kedvező...
Jelenleg egy Panasonic Lumix FZ45-ön van, imádom. Szinte mindent be lehet állítani rajta manuálisan is!
néztem én is azt a gépet, de sajnos sokkal drágább mint ez a fuji, ezért kilőttem.
de akkor azt mondod nem rossz annyira, mint ahogy leírták? mert azt olvastam hogy minden kép homályos, stb...
Bocs, hogy csak most írok... gondolom, mint minden gépet meg kell tanulni. Nekem a legelső Lumixos képeim elég életlenek, fakók voltak, most már nagyjából kitapasztaltam, és manuális beállításokkal fényképezek... hát a különbség igen csak látható.
FujiS3200-assal készült képeket itt néztem:
végül én is 4000-est vettem.
viszont lenne pár kérdésem:
sorozatfelvételt hogy lehet rajta beállítani? mert amikor megnyomom a gombot, akkor ugyan feladja, de bármelyiket választom, sosem csinál sorozatot. illetve az arcfelismerő funkció működik neked? 3 napja van meg, szóval még nagyon tapasztalgatom a gépet :D
az lenne a kérdésem h megítélésetek, tapasztalaitok alapján melyik gép jobb a Fuji Finepix szériái közül: az S 3200 vagy az S 4000?
fényképezőgép vásárlás előtt állok, és nem szeretném "eltolni" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!