Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Fujifilm FinePix S3200-ről...

Fujifilm FinePix S3200-ről vélemény?

Figyelt kérdés

Igazából amit én leszűrtem, hogy nem rossz kis gépezet, de sajnos olvastam róla pár rossz kommentet, ezért nem tudom hogy mi az igaz ebben.

[link]

itt megtaláljátok a gépet, illetve az értékelés alatt pár kommentet.

2012. jan. 23. 11:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sem rossz... én is ilyet akartam. De aztán nem siettem el a döntést, hogy milyen is legyen.

Nálam fontos szempont volt a videó felvétel is, ugyan ez a gép is HD-ban rögzít, de Avi formátumban, ami a mérete miatt nem kedvező...

Jelenleg egy Panasonic Lumix FZ45-ön van, imádom. Szinte mindent be lehet állítani rajta manuálisan is!

2012. jan. 23. 12:32
 2/7 A kérdező kommentje:

néztem én is azt a gépet, de sajnos sokkal drágább mint ez a fuji, ezért kilőttem.

de akkor azt mondod nem rossz annyira, mint ahogy leírták? mert azt olvastam hogy minden kép homályos, stb...

2012. jan. 23. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy csak most írok... gondolom, mint minden gépet meg kell tanulni. Nekem a legelső Lumixos képeim elég életlenek, fakók voltak, most már nagyjából kitapasztaltam, és manuális beállításokkal fényképezek... hát a különbség igen csak látható.

FujiS3200-assal készült képeket itt néztem:

[link]

2012. febr. 5. 21:41
 4/7 anonim válasza:
Nekem 4000-es van, amikor megkaptam nagyon csalódott voltam. Aztán egy nagy fotós barátom megnyugtatott, hogy ezzel a géppel lehet közel olyan jó képeket csinálni, mint egy 6-8X drágább DSLR géppel.. Igaza lett... :) Ki kell tapasztalni, de nagyon megéri.
2012. febr. 28. 20:40
 5/7 A kérdező kommentje:

végül én is 4000-est vettem.

viszont lenne pár kérdésem:

sorozatfelvételt hogy lehet rajta beállítani? mert amikor megnyomom a gombot, akkor ugyan feladja, de bármelyiket választom, sosem csinál sorozatot. illetve az arcfelismerő funkció működik neked? 3 napja van meg, szóval még nagyon tapasztalgatom a gépet :D

2012. febr. 29. 23:02
 6/7 anonim válasza:

az lenne a kérdésem h megítélésetek, tapasztalaitok alapján melyik gép jobb a Fuji Finepix szériái közül: az S 3200 vagy az S 4000?

fényképezőgép vásárlás előtt állok, és nem szeretném "eltolni" :D

2012. márc. 11. 18:07
 7/7 A kérdező kommentje:
a kettő gép teljesen ugyanaz, 1 különbség van köztük. az s4000 az 30x optikai zoomos a 3200-es modell pedig 22 vagy 24. szóval ha neked megéri a zoom miatt a plusz pénz, akkor s4000 ha nem akkor meg 3200est vegyél.
2012. márc. 16. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!