Milyen Ps3 jatekokat ajanlotok amibe multi is van?
Battlefield 3, már egy hónapja megvan, de még mindig nem untam meg.
Killzone 3, nekem nagyon tetszett, bár a multija annyira nem kötött le.
CoD Black Ops, ennek a multija is nagyon jó.
Killzone 3 szintén, bár multija nekem sem volt kedvenc.
Jó volt, okosan átgondolt, de mégsem volt az, hogy hazajöttem suliból és már ültem is le elé.
Metal Gear Solid 4, bár a multija nem tudom milyenre sikerült, de tekintve, hogy a legjobb játék a játékiparban, és mindig mindent jól oldanak meg az MGS szériában biztos nem lehet rossz.
Plusz minimum 5x végigviszi a nem-kocka ember, az igazi függő napi 5x.
Codok, BF3, ezt mindenki ismeri.
LittleBigPlanet, többen jó játszani, és az online pályák konkrétan végtelen pályát jelentenek.
Bár az egyben szerintem nem olyan jók az emberek által csinált pályák, 2-ben már lényegesen jobbak.
Infamous 2, LBP-hez hasonlóan itt is csinálhat bárki pályát, szóval van tartalom rendesen.
Red Dead Redemption, jó single, jó multi, már megjelenésekor is klasszikus lett.
Uncharted (2-3, 1-be nincs multi, de úgy teljes a trilógia, szóval azt is végig lehet vinni), PS3 legnagyobb húzócíme, nem véletlenül.
Gran Turismo 5, bár úgy tudom a multi nem a legjobb (bár nem néztem nagyon utána, csak itt-ott hallottam), de ha bejönnek az autós játékok akkor alapmű, nagyon hosszú játékidővel.
Resistance, bár nem a leghíresebb játék, ha valakinek bejön, annak tetszeni fog mind3 része, és multi is egész jó lett
Illetve sok RPG, aminek nincs multija, de már a single is nagyon hosszú:
- Skyrim
- Dark Souls
- Demons Soul
- Dragons Dogma
- Kingdoms of Amalur: Reckoning
- WhiteKnightChronicles, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!