Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A Sal hangszórók közöl melyike...

A Sal hangszórók közöl melyikek a jobb fajtahangszórók?

Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyik se jó.
2012. febr. 1. 14:03
 2/8 A kérdező kommentje:

akkor te már mindegyiket hallottad szólni ?

tudom hogy nem egy nagyra becsült márka de attól még lehetnek jó hangszóróik. Az összes hangszórójuk közöl biztos van olyan ami azért kicsivel jobb mint a többi és erre lennék kíváncsi

2012. febr. 1. 15:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, a legtöbbet hallottam szólni, ismerem a felépítésüket, építettem is nemegyből hangfalat. És ezek után mondom, hogy mind szar. Pénzkidobás.
2012. febr. 1. 15:37
 4/8 A kérdező kommentje:
szerinted akkor milyen hangszórók a jók ? olyan ami aránylag jól szól jól adja a basszust nem túl drága nem nem is a leg olcsóbb gagyi szar tudnál nekem ajánlani párat ?
2012. febr. 1. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól függ , hogy hova és mire kell. Kocsiba Pl Kicx, DLD bevállt, alap hangosításra vagy bulikra Reflex.
2012. febr. 1. 16:05
 6/8 A kérdező kommentje:
ÉS ezek a reflex hangfalak jól adják a basszust is ?
2012. febr. 1. 16:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen. Van két Reflex mélyládám, bennük 46centis mélysugárzókkal, attól a gatyád is lobog. De ez nem somogyi árkategória már.
2012. febr. 1. 18:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem van egy Pár Original pilot v1-es hangfalaim 2x120wat (1978ban csinálták) A multkor elvitem egy hawerhoz házi bulira és az ő hangfalai amikor az erősitöt felire tekertük beröcsögtek de a pilot hangfalak meg nem.(valami sal hangfalai vanak a hawernak) Pioneer vsx417 erősitövel használom őket.
2012. febr. 1. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!