Megéri még Playstation 2 ( PS2) konzolt venni?
Nem szeretnék 50-60 e Ft-ot kadni Playstation 3-ért vagy Xbox360-ért.
Nem annyira elavult?Kapható még rá játék?
Mennyivel rosszabb a grafikája a drágább gépeknél?
persze hogy kapható még rá játék...de új játékokat szinte egyáltalán nem adnak ki rá.
hát nem olyan nagyon sokkal rosszabb, de azért azoktól a fullHD-s ps3-as játékoktól távol van.
nekem is volt ps2-őm, nagyon fasza kis konzol.
:) de a mai-któl távol van.
én úgy gondolom hogy egyáltalán nem elavult.
sokan így gondolják ezt, de nem igaz.
szerintem megéri ilyet venned, ha nem akarsz ps3-at vagy xboxot.
de én szivem szerint a psp-t ajánlom.
ugyanolyan a grafikája, (talán egy gondolattal rosszabb, de nem ez számít csak) ebbe van wifi...hát olvasgass...
Szia!
A ps2 jó választás!!!
Természetesen hardverileg sokkal jobb a ps3, de nem mindenkinek ez számít..!
ps3: 3D,Blu ray, csúcs grafika..nagyon modern...!
Ps2 grafikája is nagyon jó!!!! És rá nagyon sok jó játék..!
Sajnos már új játékokat nem nagyon gyártanak hozzá, de pl: a Fifa 13 elvileg kijön még ps2-re...!
Olvastam olyan cikket is, amely szerint még mindig kapós a ps2, és nem győzik gyártani...! 2012-es hír, és ráadásul úgy, hogy már 5 éve piacon van a ps3!!!
EZ HATALMAS DOLOG!!!! Szerintem a ps2-ért sokkal jobban odáig voltak,mint most a ps3-ért..!!! Emlékszem mikor bejött,szinte mindenki meg volt érte őrülve...! A ps3-nál már ezt nem annyira tapasztalta....!!!!
Elakartam adni a ps2-met, de aztán nem adtam el, mert mondták, h ne adjam el, és nagyon sokan akarnak még venni...! Itt nálunk az Auchanba is még 25ezer forint..!!! Azért ez ELKÉPESZTŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bár én NINTENDO párti vagyok, de le a kalappal a ps2 előtt!!!!!!! És azért a grafikája is jó, persze nem ps3-as grafikájú, de nagyon jó...!!! A lényeg,hogy kivehető legyen az ember, a tér..pl: egy kocsi stb...! És ez már meg volt a ps1-en is..!!!!!!!!! Az már csak hab a tortán, ha még jobb grafikát csinálnak, de már a ps1-nek is nagyon jó grafikája volt...!!! A ps2-nek még jobb, a ps3-nak meg már csúcs grafikája van, de nem minden a grafika...! Nekem megfelel a ps2 grafikája is.Pl: Harry Potter játéknál, szép a grafika, szépen meg van csinálva a suli,kivehetőek az emberek stb...! Remélem értitek mire gondolok...!
Szal jó a ps2!!!!
MEGÉRI!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!