Csori96 kérdése:
Pendrive-val és külső merevlemezzel is lehet merevlemez nélküli médialejátszón filmet nézni?
Figyelt kérdés
Az USB-n keresztül nem akadoznak a Full HD-s (mkv formátumú) filmek?2012. jan. 30. 11:35
11/19 anonim válasza:
A médialejátszó főleg azért van, hogy a számítógép nélkül nézhessünk filmeket, hallgassunk zenét,stb.
Használható pendrive-al, külső merevlemezzel is.
Nekem WD TV live van, minden elterjedtebb formátumot lejátszik, de már biztosan vannak jobbak is, érdemes olvasgatni vásárlás előtt:
12/19 anonim válasza:
Ja és HDMI-vel használom, de bármilyen tévére rá tudnám kötni, amin van scart, vagy más videó bemenet. A csatlakoztatási lehetőségeket is át kell nézni vásárláskor, vagy még inkább előbb.
13/19 A kérdező kommentje:
Ha a médialejátszón van RCA kimenet (de SCART nincs), a TV-n pedig SCART van, és van egy RCA SCART átalakítóm akkor a TV-t és a médialejátszót össze tudom kötni?
2012. jan. 30. 14:02
15/19 A kérdező kommentje:
Milyen olvasási és írási sebességű Pendrive kell, hogy akadozás nélkül tudjak nézni Full HD-s (mkv) filmeket?
2012. jan. 30. 19:14
16/19 anonim válasza:
A hivatalos számok nem mondanak semmit. Gyakorlatban derül ki.
17/19 A kérdező kommentje:
Jó, de azért nem mindegy szerintem hogy 5MB/s vagy 30MB/s.
Nagyából tudsz értéket mondani?
2012. jan. 30. 19:23
18/19 anonim válasza:
Délelőtt irkáltam a bitrátákat. Oszd el 8-cal.
19/19 A kérdező kommentje:
Akkor mkv-hoz elég minimum 2MB/s.
2012. jan. 30. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!