Megéri venni 3g-s vitát wi-fi-s helyett az alábbi szituációban? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Ha Wi-fi-set vennék, akkor tudnék még venni hozzá egy 16 gigás memó kártyát+1 játékot, ha pedig a 3g-set venném meg, akkor már nem maradna pénzem a mem. kártyára+megvétel hónapjában egy játékra sem. Multizni otthon Wi-fivel multiznék, a 3g csak netezésre, böngészésre kéne ha olyan helyen vagyok.2012. jan. 27. 22:34
1/3 anonim válasza:
Szerintem vedd a wifiset én iPad 2-ből vettem 3G-set azt még kártya sincs benne (SIM)
2/3 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem éri meg vitát venni. Meg ahoz, hogy netezni tudj a 3G-sel még egy előfizetés is kell amit ugye havonta megint csak fizetni kell. Szerintem vegyél egy wifi-set és a mobilodra köss net előfizetést.
3/3 A kérdező kommentje:
Egy kb 4-5 éves elég öreg telefonom van, amin nem lehet normálisan netezni, csak fölvenni, letenni, meg sms-t írni. ezért is lenne jobb egy vita, mert azon játék, net, és minden egyéb egyben van. Csak hát ugye nem tudom a 3g-set megéri-e venni úgy, hogy abban a hónapban már nem telne játékra. amúgy t-mobilnál néztem domino alapú mobile net előfizetést, amit nem havonta kell fizetni, hanem csak arra a hónapra amikor éppen kell, milor utazok, stb...
2012. jan. 28. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!