Az új tv-ket ha megveszem be kell álítani, programozni? (samsung led tv )
Ezeknek nagyon jó menüje van. Főleg a Samsung-nak.
igaz, bele telt egy kis időbe, amíg minden porcikáját megismertem, de megérte tanulmányozni.
Ezen pl beállítható három egymástól teljesen független beállítás, ami azután átváltható. Azok a gyári menü nevek, hogy: normál, kiemelt és film.
mindhárom menüben beállíthatsz bármit.
Úgy értem, fényerős, lágy vagy kontrasztos képet.
A dinamikus kontraszt is megváltoztatható.
A szín telítettség is, a kép szoftveresen élesíthető. stb
Rengeteg lehetőség van ami beállítható.
Amit a boltban láttam, az nem volt valami szép, de láttam, hogy leginkább beállításon múlik, és tényleg, nagyon jó lett.
Valamelyik menübe beléphetsz és ott bármit vagy mindent elállítgathatsz a tanulás kedvéért. Egyet kell meghagyni ami viszonylag jó és ha eleged van a menü tanulásából és a tv-t akarod nézni, akkor átváltasz arra. Ott minden gyári beállításon fog menni.
Aztán ha megtanultad, rájöttél, milyen beállítás mit hoz látványban, akkor a saját magad által, a saját igényedhez állított tv lesz a legjobb. Így vagyok ezzel én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!