Ha megveszem ezt a PS3-at kell még bármit vennem ahoz, hogy működjön?
Ez a legújabb kiadás? Bármelyik mai TV-hez hozzá tudom csatlakoztatni az AV kábellel, és milyen minőségű lesz? Mennyire megbízható a Konzol stúdió? Vagy jobb lenne, ha 576 kbyte-ba venném?
Ez bontatlan (gondolom) de 576-ba 10 000 Ft-al drágább, én csak a garanciában látom a különbséget mert ez boltit ad.
AV kábelt ad nem HDMI-t legalábbis csak az AV van oda írva.
Egy ilyen TV-t szeretnék hozzá venni akkor ez jó igaz?
Mindegy, azokkal nem kell foglalkoznod, ha nem értesz hozzá hiába magyaráznánk.
A tv-ről annyit mondanék, hogy nagyon kicsi, és minél nagyobb, annál nagyobb lenne a játékélmény is.
Illetve nem fullhd-s, stb.
Bár ennyi pénzért gondolom nem lehet jobbat kapni, szóval mindegy.
KonzolStúdióba is nyugodtan megveheted, megbízható bolt, 576-nál meg csak a Sony garancia miatt drágább.
Viszont nagyon kevés az esélye, hogy elromoljon 1 (vagy akár 2-3) éven belül.
És ezek közül melyik HDMI kábel lenne jó a pS3-hoz és a TV-hez is? A TV-t csak a PS3-hoz használnám ez már így is több mint amennyit ráakartam szánni. Jut eszembe a 220 volt is megbízható?
Az összes HDMI-HDMI jó hozzá.
És ne ár alapján dönts, egy 10 ezres és egy 1000 forintos ugyanazt tudja, minőségbeli eltérés nincs, digitális jelnél vagy működik és ugyanaz, vagy egyáltalán nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!