Mi lehet a számítógépemmel?
1/11 anonim válasza:
Valószínüleg kék halál, telepítsd újra az op. rendszered vagy különben sokszor találkozol evvel a hibával!!
2012. jan. 17. 00:25
a memóriamodulokat le kellene tesztelni, vagy legalább cserélgetni egyesével behelyezni őket, és próbálni. De még sok más oka is lehet de ezt egyszerűen ellenőrozheted.
2012. jan. 17. 07:58
a ramo-od fogta, és szépen összefosta magát miközben kilehelte a lelkét.kellenének a géped paraméterei a pontosabb válasz érdekében.
2012. jan. 17. 12:54
4/11 A kérdező kommentje:
Most megpróbáltam,a ramot kicserélgetni egyesével,semmi . Megpróbáltam kivenni meg berakni a processzort és azóta már a monitor se kapcsol be . És a hangfalon keresztül egy valami emberihez hasonló hang jön. A proci: 2,8 ghz
Ram: 4 darab 256 os van benne
Videókártya 256 mb ati readon
Az a sok memoriamodul elég jó esély a hibára, mindig csak egyet hagyj benne a próba erejéig. A procit kivetted visszaraktad, és újra is pasztáztad? Keress púpos kondikat az alaplapon.
2012. jan. 17. 19:19
csak a ramokat cserélgesd! kérj kölcsön valakitől hogy ki tudd szűrni hogy melyik a sz@r!
a procit ne bántsd mert ha kivetted akkor azt újra kell pasztázni!külömben ki fog kapcsolgatni a túlmelegedés ellen!
2012. jan. 17. 20:49
7/11 A kérdező kommentje:
Hát a ramokat még fogim cserélgetni de a procit hogy jell pasztázni? Mert addig nem tudok semmit se csinálni. Az eddigi válaszokat nagyon szépen köszönöm , de mèg segítsetek légyszi!
Ja és a ramokat kioróbáltam egyesével de eggyik se jó. :'(
8/11 A kérdező kommentje:
Meg az a vicces h egy hónapja lett kicserélve benne a ram (monjuk használtra) és a táp is . Egyszer már volt ilyen de akkor nem én csináltam meg . Akkor is a procival volt gond. Ja mert egy hónapja azért vitték el hogy javítsanak rajta de akkor is rossz volt benne a ram és ezért bem került bele 2gb mert akkor nem jött ki volna abból a pénzből. Külolönben most win7 lenne rajta. És amúgy megérné a win 7 ért még ramot belepakolni? Vagy jó akkor már az xp is ? Köszönöm! ;-)
akkor lehet h a táp a ludas nem?
milyen az a táp?
win7-hez kell min 3giga ram...
boltban lehet kapni pasztát ami kell a procihoz...de ha egy honapja pasztaztak akkor az nem száradt még ki...az még birja...
2012. jan. 17. 23:02
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Most már értem . Hát az lehet baj mert amikor leszedtem a procit az nem jött a hűtőbordákkal a proci rajta maradt az alaplapon. De az a paszta mire szolgál? Mert attól még be kéne kapcsolnia nem?
Kapcsolódó kérdések: