Van egy Xbox 360-am és néztem a 3D-s TV-ket, de mindenhol (mások kérdésire a válaszokban) azt írják, hogy az Xbox nem tudja kihasználni a 3D-t. Akkor ez hogy van?
http://www.youtube.com/watch?v=TtKIiMVwtY4
Ez valami LG Cinema 3D Tv bemutató, vagy mi.
2:54-nél van egy jelenet, ahol a csaj 3D-ben játszik Kinecttel.(Rajta van a szemüveg, meg a TV-n is látszik, hogy olyan elmosódott, mint 3D-nél.
Akkor ez hogy van?
Itt van ez a videó is:
Itt is 3D-be nyomják XBOX-on.És a dekoráció alapján úgy tűnik, hogy a Cinema 3D, meg az XBOX nagy "haverok lettek".
Van rá 3D tartalom, de hihetetlen mód minimális.
Gears of War 3-ba is utólag valami gagyi 3D-t megoldottak, a fele nem is 3D, inkább hagyjuk.
Ha 3D akkor PS3.
Hááát, szerintem ez felejtős...
Egyet értek az előttem szólóval.3D-ben a ps3 sokkal jobb és sokkal több játék is jött ki rá 3D-ben.
Revelations is 3D-s nem?
De akkor ezeken a videokon hogy van?
Kedves Kérdező!
Tudomásom szerint az xbox 360 nem támogatja a 3d-s játékokat, hanem a tv kovertálja fel a 2d-s jelet 3d re. Ez viszont nem azonos a ps3 3d-s játékaival. Nekem volt szerencsém kipróbálni az LG Cinema 3D-s tv-n az x-boxot, a véleményem az hogy nem nagy szám. Egy Mafia kettőn teszteltem, nem vettem észre nagy külömbséget, csak akkor ha koncentráltam rá, viszont egy kontrasztosabb játéknál mint a Mortal Kombat9 azon már észrevehető volt hogy valamennyire 3D-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!