Play station 3 ra tudok tenni valahogy magyarítást? :O:O
Nem.
De gondolom hatalmas nehézséget okoz a "music, video, game, internet" és hasonló felsőfokú nyelvvizsga szintű szavak megértése.
nem a menüre gondoltam..bocs szarul fejeztem ki magam.. játékokhoz... lehet e magyarítást szedni valahonnan?:O
mert pl az assassins creed sokkal érthetőbb lenne magyar felirattal..amit gépen megtudok tenni.. de a ps3mamon nem tudom hogy lehet e valahogy :O
Játékra sem.
Talán ha flasheled lehetséges lenne, viszont akkor sem valószínű, hogy bármelyik csapat is ezzel fáradozna, ahhoz nem elég nagy a piac.
AC meg tényleg szivatós ebből a szempontból, elég jól beszélem az angolt, de azt nem nagyon értettem (főleg, hogy angol felirat sincs)
angol felirat nekem van a revelationsban(csak az van meg egyelőre...) nehéz szituban vagyok mert szeptember óta tanulok angolt :Sxd
egyébként kössz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!