Ez lehetséges lenne valahogy? (lent)
Arra gondoltam, hogy a gépet összekötném a hifivel, mert annak jól szól a hangfala, viszont a hifi-n nincs aux kimenet. Valahogy azért meg lehetne oldani?
A típusa Sharp CD-BA1200
Zöld kezet adok a segítségért :)
A HiFi-re nem is kell kimenet, csak bemenet, mivel ami a számítógépből kijön, az megy be a HiFi-be.
Szóval, ha van bemeneted, akkor rá tudod kötni, ha nincs akkor csak kis szereléssel oldható meg:
pl. a kazetták helyére kötöd be, vagy csinálsz egy kapcsolót amivel a kazetták jele és a számítógép jele között tudsz váltani.
Bocsi akkor bemenet :) Egyébként nincs.
És ezt a kazettás részt el tudnád magyarázni részletesebben?
A kazettás része úgy se jó :D
Köszi :)
Azért még várok válaszokat.
A további lehetőségek arról szólnak hogy szétszeded és beleforrasztasz vezetéket a magnó panelra, a szedő bemenetre.
Kazettára kapcsolsz és úgy szól.
Lehet, de nem vagyok egy műszaki zseni :D bár villanyszerelőnek tanulok, de csak most kezdtem.
Ez a kazettás dolog mennyire rossz minőségű?
Nem olyan rossz a kazettás cucc. Azt a pár százast megéri.
Nem lesz olyan dinamikája mintha közvetlenül kötnéd rá, de szólni fog. Adsz rá egy kis mélyet és kész.
Ha a magasak nem szólnak rajta olyan jól, akkor egy kicsit meg kell mozgatni a kazetta adaptert a tartóban.
Köszi :)
Hol lehet ilyet kapni és mennyibe fájna ez nekem?
Illetve biztos, hogy működni fog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!