Hogyan tudok otthon 3d-ben filmet nézni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tehát kell hozzà edy 3d-s tv,odàig ok.Nyilván 3d-s (blue-ray?) filmek és blue-ray lejàtszò,meg a speciàlis szemüveg.Ezek kellenének hozzá?Mi a legalacsonyabb ár,amiből ezek kijönnének?Ha esetleg van valkinek mondana véleményt,hogy tényleg olyan 3d,ami a mozikban van?A vàlaszokat előre is köszönöm.
2012. jan. 8. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Így van, ezek kellenek hozzá, de ha letöltöd és ráteszed pendrive-ra akkor sokkal egyszerűbb (nem kell blu-ray lejátszó) Ha van a közeledben nagyobb szaküzlet pl.: mediamarkt akkor ott kipróbálhatod, hogy milyen.
2012. jan. 8. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:

"Mi a legalacsonyabb ár,amiből ezek kijönnének?"

Szerintem ha így állsz hozzá, tehát tényleg nem fizeted ki rögtön zsebből, akkor kár foglalkozni vele.

Kiforratlan technológia még, kevés a film, és iszonyú drága.

A passzív szemüveges tévék olcsóbbak, de szarok, azért nem éri meg annyi pénzt kifizetni, mert nem ad akkora pluszt.

Az aktív tévék sokkal jobb 3D-t tudnak, de pokoli drágák, ráadásul minden nézőnek külön szemüveg kell, aminek darabja annyi, mint egy kisebb hagyományos tévé...

Szerintem ezzel érdemes még várni pár évet, ha régi katódsugárcsöves tévéd van, az után egy sima LED-es HDTV is hatalmas élmény lesz (természetesen csak HD filmekkel, TV-t nézni tragikus), és az már viszonylag elérhető árú.

2012. jan. 8. 17:32
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszikat,még írjatok légyszi:-)

HD tévénk van már évek òta,ezért szeretnék 3d-set nyárra.

2012. jan. 8. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:
200000.- a tv, és 30-40 ezer a blue-ray. A szemüveg benne van a TV árában. A filmek árát nem tudom, de az se lehet horribilis.. Szerintem is menj el egy média markba, vagy egy Tescoba. Ott megnézheted hogy működik az egész. Valóban egy élmény, de kiforratlan még.
2012. jan. 8. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:

"A szemüveg benne van a TV árában"

1 db.

Ha leültök családdal, barátokkal, 4 db tuti kell.

Az mondjuk egy aktív tévénél plusz 200,000 Ft. :)

2012. jan. 8. 19:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Masodiknak :

1, hol olvastad,hogy a passziv 3d tv olcsobb ? Pont,hogy dragabb ugyanabban a kategoriaban

2, azt hol olvastad,hogy szarabb ? Pont hogy nem b.ssza szet a szemed 20 perc utan az aktiv shutterrel ellentetben.

2012. jan. 9. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!