Nektek milyen házimozi rsz. Etek van otthon? Ajánlanátok nekem max.50. 000ft-ig?
Az nem lesz házimozirendszer, max. egy közepes hangfalszett egy kis erősítővel.
Egy rendes házimozirendszerhez, amitől azt is elvárod, hogy ne csak cincogjon, külön erősítő és hangfalak kellenek, pláne, ha HD-hangot is akarsz hallani.
Szerinted akkor így csak ezt a szettet nem éri meg megvenni?
LG HT503PT a másik Samsung HT- D355.
Köszi a segítségedet:) Karácsonyi ajándék lenne, csak én sajnos annyira nem értek az elektronikus dolgokhoz.:)
Megvenni meg lehet, nem arról van szó, hogy nem, csak szerintem ha már, akkor inkább valami bluray-es rendszert kéne, mert annak lényegesen jobb a kép- és hangminősége.
Meg én személy szerint jobban szeretem a nem egybeépített rendszereket, tehát amikor külön van az erősítő, a lejátszó.
De írtad, hogy kari ajándék lenne. Hát ha az, akinek szánod, csak DVD-ket néz, akkor megfelelő, de akkor a Samut ajánlom, mert az újabb termék, szemben az LG-vel, ami már 2 éves. 50e-ért amúgy nem sok egy ilyen. Mivel ma már sokaknak van HD-tévéje, DVD esetén ne nagyon csodálkozzon az ajándékozott, ha a képminőség nem lesz olyan, amilyet elvár. A DVD-nek ugyanis nincs HD-minőségű képe. A hangja meg aztán tényleg cincogás a bluray tömörítetlen hangjához képest.
köszi a gyors választ:)
és amit te ajánlottál az kb. milyen árban lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!