Van értelme 2 xboxnak (többi lent)?
Szerintem nincs.
Minek?
Esetleg annyiból, hogy ki tudsz próbálni olyan játékokat vásárlás előtt, amiknek nincs demója...
De én inkább megnézek/elolvasok pár tesztet, aztán tutira olyan játékot veszek, ami az ízlésemnek való.
Csak hogy legyen valaki aki az előzőektől eltérő véleményt is mond:
Szerintem van értelme.
De persze nem led-es javításnak, hanem annak, hogy veszel egy új flasheltet minél olcsóbban és akkor azzal nem lesznek gondok.
Ha kijön egy játék kiírod, tolod a flashelten, ha pedig megtetszik annyira, hogy akár online is nyomatnád vele, akkor megveszed gyáriban.
Ha nem tetszik meg, akkor kuka.
Így legalább nem kellett megvenned, csak hogy kipróbálhasd, vagy kijátsz a single-t.
Ezen a megoldáson egyébként én is gondolkodtam, de végül azért nem vettem, mert a flash-elttel sem oldottad meg végleg a problémákat.
Előbb utóbb úgyis kijön valami új titkosítás és újra kell flasheltetni, az meg megint csak kiadás.
Lehet, hogy páran lehurrognak ezért a véleményért, de nem érdekel.
Ha utánaszámolsz és úgy döntesz hogy megéri, akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!