1/7 Mr. Idegen válasza:
nekem jobban kézre áll (egy xbox 360 tuljadonos)
2/7 anonim válasza:
Nem, semmi stre sem jobb egyik a másiknál. Kinek ez áll kézre kinek az... ez attól függ mit szoktál meg. Nekem jobban kézreáll a playstationé mert ps2-őmvolt és most ps3-om van, de az xbox joy sem töri ki a csuklódat. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Mediába láttam egy ugyanolyan joyt mint az xboxé es usb csatija volt akkor a ps3 hoz is lehet cdatlskoztatni nem?
2011. nov. 2. 16:46
4/7 anonim válasza:
Ja, talán.
De amúgy tényleg egyik sem jobb, legalábbis objektíven ezt nem lehet kijelenteni.
Valakinek az jön be, hogy a box joystickja akkora, mint egy féltégla, és ez miatt belepréselődik a tenyeredbe, egyeseknek pont ez nem tetszik.
De ez csak a kényelem, ha a technikát vesszük figyelembe akkor sincs nagy különbség, mindkettő pontos, érzékeny.
Bár PS joyba van SIXAXIS, meg a d-pad nem olyan szar, de egyik joystick sem elviselhetetlen, ne ez alapján válasszon valaki konzolt.
5/7 Mr. Idegen válasza:
Nem mondtam, hogy az xbox-é jobb. Ez is rezgős joy.
6/7 anonim válasza:
Én nekem csak Playstation-jeim voltak, úgyhogy nekem nem áll kézre az xbox joy, idegen. Bár azt mondják ha megszokod FPSekhez jobb, el tudom képzelni hogy így van, de nem akarom megszokni.
7/7 anonim válasza:
Egépként nem lehet ps3-s jojstickot pc-re kötni. Xbox jojstickot is csk zért mert microsoft terméke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!