Ha digitális tv adást nézek, a központban láthatják, hogy épp melyik csatornát nézem? Technikailag van rá lehetőségük?
A digi is tudja mit nézel ott dolgoztam!
Az upc szintén tudja mert jelenleg az a szolgáltatóm és van róla információm hogy használja e funkciót.
Annak aki pedig azt írta hogy a Set-top box egyirányú adatátvitelre alkalmas hatalmas egyes alá, mehet vissza tanulni.
Ugyanis a digitális kábeltévé beltérik nem egyformák a hagyományos beltérik működésével-helyesen a nevük sem az hanem mediabox! Online kapcsolatban vannak a központi szerverrel és egy komplett számítógép tudással bírnak.
Pl.: Az UPC-nél a mediabox-al rendelhetsz szolgáltatást/fizethetsz a szolgáltatásért/a mobiloddal távvezérelheted amiről viszajelzést is küld stb.
Elottem szolonak : [link] Ez milyen adatokat kuldozget a kozpont fele,hiszen meg modulatora sincs... Nalunk ilyennel szereltek fel mindent , tobb splitter utan van,ami eleve megoli a kifele meno jelet . A digi pl egy 20 eves nokia dbox2-vel is megy ( igen,offline kulcsokkal is) ,az mit kuldozget kifele vajon ?
A upc es a thome(bar ez ip alapu) valoban ketiranyu ...
"A digi is tudja mit nézel ott dolgoztam! "
Ha a kábel végére a C tuneres tévém ráakasztom, sose fogod megtudni mit nézek, akkor se ha visszamész dolgozni a digihez.
Nem ezért rúgtak ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!