Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha digitális tv adást nézek,...

Ha digitális tv adást nézek, a központban láthatják, hogy épp melyik csatornát nézem? Technikailag van rá lehetőségük?

Figyelt kérdés
IP-tv-nél tudom, hogy van rá lehetőség, de sima digitális adásnál hogy van?
2012. jan. 3. 17:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik szolgáltató. Nem mindnek ugyanaz a technikai felszereltsége hozzá.
2012. jan. 3. 17:12
 2/12 A kérdező kommentje:
DIGI-ről van szó
2012. jan. 3. 17:13
 3/12 anonim ***** válasza:
A szolgaltato altal biztosiitott settopboxok egyiranyu kommunikaciora kepesek, garantaltan nem megy ki belole semmi a kabeltv halozat fele.
2012. jan. 3. 17:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez minden hazai szolgáltatónál adott, központilag akár utólag is meg tudják nézni melyik csatornát nézted-mikor-mennyi ideig,ránézhetnek a STB beállításaira és azokat módosíthatják is.
2012. jan. 3. 17:51
 5/12 A kérdező kommentje:
Akkor most kaptam két ellentétes véleményt :D vajon melyikük az igaz?
2012. jan. 3. 17:54
 6/12 anonim ***** válasza:
a DIGI nem tudja mit nézel.
2012. jan. 3. 18:08
 7/12 anonim ***** válasza:

A digi is tudja mit nézel ott dolgoztam!

Az upc szintén tudja mert jelenleg az a szolgáltatóm és van róla információm hogy használja e funkciót.

Annak aki pedig azt írta hogy a Set-top box egyirányú adatátvitelre alkalmas hatalmas egyes alá, mehet vissza tanulni.

Ugyanis a digitális kábeltévé beltérik nem egyformák a hagyományos beltérik működésével-helyesen a nevük sem az hanem mediabox! Online kapcsolatban vannak a központi szerverrel és egy komplett számítógép tudással bírnak.

Pl.: Az UPC-nél a mediabox-al rendelhetsz szolgáltatást/fizethetsz a szolgáltatásért/a mobiloddal távvezérelheted amiről viszajelzést is küld stb.

2012. jan. 4. 17:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Elottem szolonak : [link] Ez milyen adatokat kuldozget a kozpont fele,hiszen meg modulatora sincs... Nalunk ilyennel szereltek fel mindent , tobb splitter utan van,ami eleve megoli a kifele meno jelet . A digi pl egy 20 eves nokia dbox2-vel is megy ( igen,offline kulcsokkal is) ,az mit kuldozget kifele vajon ?

A upc es a thome(bar ez ip alapu) valoban ketiranyu ...

2012. jan. 4. 17:39
 9/12 anonim ***** válasza:
56%

"A digi is tudja mit nézel ott dolgoztam! "

Ha a kábel végére a C tuneres tévém ráakasztom, sose fogod megtudni mit nézek, akkor se ha visszamész dolgozni a digihez.

Nem ezért rúgtak ki?

2012. jan. 4. 23:08
 10/12 A kérdező kommentje:
Úgy látom, nem sikerül dűlőre jutni a kérdésben. Én még mindig nem tudom, kinek higgyek. Bár ha látnák, hogy melyik csatornát nézem, akkor nyilván feltűnt volna nekik, hogy 2 éve lopom a legdrágább csomagot és előfizetésem sincs.
2012. jan. 5. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!