Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen (Full) HD-s TV csomagot...

Milyen (Full) HD-s TV csomagot ajánlotok? Lenn

Figyelt kérdés
Most Tarr-os kábel TV-m van, elég drága, de nagyon rossza kép(szemcsés, csíkos stb.).Néztem a T-Home-osat, egyik ismerősünknek olyan van és leég jó, de azt csak 2 Tv-re lehet rákötni(2 dkeóder, vagy mi lehet csak egy előfizetésben), nekünk 4 TV-nk van.Van valami más amit 4Tv-re is rá lehet kötni, és lehetőleg nem kell hozzá parabola antenna és HD-s képe van?(vagy FullHD-s, nem tudom, hogy van-e már olyan)
2011. dec. 29. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:

HD-s tévével analóg adást néztek? Tipikus esete annak, amikor pénz van, de ész nincs :)

A Tarr-nál is lehet bérelni set-top-boxot vagy ha van a tévédben kártyaolvasó modulnak hely (CI-slot), akkor elég azt bérelned és akkor digitálisan nézheted a csatornákat + elő is fizethetsz tematikus (köztük HD) csomagra.

Szüleimnél T-Home van (optika IPTV), náluk 3 box a maximum.

2011. dec. 29. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Full HD-s adás ha jól tudom sehol sincs, vagy max "speciális esetekben".

Még amcsiknál is csak 720p van.

2011. dec. 29. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem digitális upc van és sokkal jobb,mint az analóg.Bár az analóg se szemcsés sose! :P
2011. dec. 29. 23:12
 4/4 A kérdező kommentje:
első: lehet, hogy 3 a max, én csak arra emlékszem, hogy 4-et nem lehetett.
2011. dec. 30. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!