Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobilszolgáltatót és...

Milyen mobilszolgáltatót és csomagot ajánlotok ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Barátnőm Hollandiában tanul, és mobilon szeretnénk beszélni egymással. Csak ezt az egy számot akarom hívni, lehetőleg korlátlanul, előfizetéssel. Nemzetközi szolgáltatókra gondoltam, mint pl a skype előfizetéses változata.
2009. szept. 1. 10:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem Skype, vagy egyéb (rengeteg van, előfordul hogy olcsóbb is mint a Skype) netes telefonálási lehetőségre van szükséged. Viszont mobilhívásra még nemláttam általánydíjat, vagy csak nem figyeltem, de vonalas irányba pl. a Skype-nál csak pár Eu egy egész hónapra a korlátlan beszélgetési lehetőség Európai országok felé. Tanulmányozd át az árlistákat és meg fogod találni a megfelelőt!
2009. szept. 5. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!