Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek mennyire jók az...

Szerintetek mennyire jók az MSI alaplapok?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 23:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Csak a saját tapasztalataim:

Hibás vagy hibás lesz. Az MSI ritka jó ár/teljesítmény kínálata az alacsony élettartalmával vetekedik. Nem egy MSI termékem volt már (videokártya, alaplap és laptop). Kivétel nélkül mind meghibásodott (a videokártya már eleve rossz volt újonnan is, a csere pedig egy fél év alatt beadta a kulcsot, az alaplap másfél évig bírta, a laptoptól két szerviz és két év után lemondtam).

Nem tudom még mindig Franciaországban javítják e az MSI-t, vagy van már telep Budapesten is. Két éve a garanciális leadás után, egy jó hónapig nélkülöznöm kellett a laptopot.

A véleményem róla, hogy az MSI sem tud többet mint a konkurens alaplapok. De nekem nagyon rossz véleményem van a megbízhatóságukról.

2011. dec. 28. 23:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Az egyik legnagyobb név az alaplapgyártók között. Mostanában nagyon jó lapokat gyárt, szinte mindegyik modelljük jó vétel. Bár jó lenne tudni, hogy milyen platformra kell, mert akkor tudnék ajánlani.
2011. dec. 28. 23:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Abszolút nem rossz lapok, de ha jót akarsz akkor inkább Gigabyte alaplapot választasz, ha spórolni akarsz akkor pedig az ASRock deszkákat tudom ajánlani, régóta bevált nálam is és az ismerőseim között is, nagyon jó ár/érték arányban van és az újabb lapok igen jól felszereltek már a 15-20000 Ft-os kategóriában is.
2011. dec. 29. 10:43
 4/11 anonim ***** válasza:
A Gigabyte az most hanyatló márka, már nem olyan, mint régen, tehát az most pont nem éri meg...
2011. dec. 29. 11:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Ahaa, hanyatló... persze.
2011. dec. 29. 12:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Nézd meg bárhol, ha nekem nem hiszel. A Giga lapokat most sehol nem Ajánlják. Asus, Asrock, MSI vagy Sapphire
2011. dec. 29. 12:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Attól, hogy most nem hype-olják annyira, nem úgy mint a többit (néhányat teljesen jogosan) attól még nem hanyatlik. Linkelj egy cikket ahol nem ajánlák, mert én egy oldalon sem olvastam ilyen teszteket. (Ja és nem Gigabyte alaplapot használok mielőtt valaki azt mondaná, hogy hazabeszélek) De tudod mit, legyen igazad, hanyatlik, sőt, egyenesen egy rakás sz@r, bele nem tenném a gépembe a Giga fos termékeit fúúújj. Na így már csak jó lesz.
2011. dec. 29. 13:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Én csak annyit írtam, hogy már nem a régi. Nézz fel ph-ra, vagy bármilyen fórumra, ott írják. Árban, felszereltségben, megbízhatóságban ma simán inkább az MSI-t érdemes venni.
2011. dec. 29. 13:26
 9/11 anonim válasza:
Nem tudom nekem még nem volt MSI lapom, de nem hallottam róla sok jót. Én inkább Asus-t vagy Asrock-ot ajánlanék. Nekem mind kettő volt és semmi probléma nem volt velük.
2011. dec. 29. 16:53
 10/11 anonim ***** válasza:
pff na mindegy...vitát akkor zárom. Inkább a számítástechnika részlegbe kelett volna írnod, mert ott vannak a hozzáértők.
2011. dec. 29. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!