Kaptam egy hifit de néhány FM csatorna recseg, súg nem tudom miért az antennáját már minden hova tettem! Lehet hozzá kapni valami frekvencia erősítőt?
Figyelt kérdés
Válaszotokat köszönöm!!! ui:a hagszórók jók!2011. dec. 27. 19:45
1/3 anonim válasza:
Ha egy jó wifi-d van, akkor próbálkozz meg kábeles vagy műholdas vétellel, koax antennakábelen keresztül. A saját antennával csak akkor kapsz megfelelő vételt, ha adó közelben jársz. Sokat segíthet egy TV-szobaantenna is, ami erősítős
2/3 norberto79 válasza:
Joban jársz egy kördipol antennával, nem nagy dolog fölszerelni az antennaárbócra, lekábelezed és kész meg van oldva. kb. 1500 az antenna plussz veszel koaxot ahány méter kell.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi hogy válaszoltatok!nekem lg xa66-os hifim van a hátulján nincs csatlakozó ott csak az antenna van meg a hangszóróké és a konektor kábel.elöl pedig csak kis csatlakozók eggyik neve(port.in)másiknak meg (phones)ha tudnátok küldeni valami olyan képet amin valami olyan készülék van ami jobbá teszi a csatornákat(ezen aszt értem hogy amitől nem recseg az adás) ui:az antennát nem tudom kihúzni a hifiből.
2012. jan. 14. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!