Hol tudom megnézni, milyen csatornákat foglal most épp magába az előfizetésem?
Pedig elég egyértelmű.
Milyen csomagod van? Belinkelem neked a konkrét oldalt.
Igen pont úgy ahogy az előző írta.
Katt a linkre-azután a csatornakínálatra.
Itt az összes csatornát megkapod ami a digi+ mezőig terjed(a közszolgálati csomagtól végig).
Vagy úgy is mondhatnám hogy érthetőbb legyen hogy a létező összes csatornát kapod mert a digi+ a legnagyobb csomag.
Ezalól a prémium csatornák képeznek kivételt-Cinemax és HBO csatornák amik már a digi+ csomagon felül vannak felsorolva és külön jelölik is annak árát.
Digi+ csomag:
M1, M2, DUNA, DUNA2, RTL KLUB, TV2, VIASAT3, HÍRTV, ATV, FILM+, COOL, ECHO, DIGISPORT, EUROSPORT2, MUSICMIX, NÓTATV, VIASAT EXPLORER, SUPER ONE, VIASAT6, MOVIES24, UNIVERSAL CHANNEL, ROMANTICA, AXN, PAPRIKATV, STORY4, DIGISPORT+, EUROSPORT, PV TV, MUSIC CHANNEL, HIT MUSIC, DUCK TV, MINIMAX, BOOMERANG, CARTOON NETWORK, DISNEY, SPEKTRUM, DISCOVERY, DISCOVERY SCIENCE, DISCOVERY TRAVEL&LIVING, DISCOVERY WORLD, DISCOVERY ID, NAT GEO, NAT GEO WILD, ANIMAL PLANET,VIASAT HISTORY, ZONE REALITY, CNN, SUPER ONE HD, PRO TV, FASHION TV, TRAVEL CHANNEL, SPORT1, SPORT2, MEZZO / KOSSUTH RADIO,PETŐFI RADIO, BARTÓK RADIO, MÁRIA RÁDIÓ
Ezeket az előző linkből gépeltem le remélem megfelel!
Köszönöm a linket:) Vagy fél órát böngésztem, mielőtt kiírtam a kérdést, de az a sor, ahol a csatornakínálat van, valahogy nagyon elkerülte a figyelmem (az a durva, hogy még a keresőbe is beírtam...)
A 79%-osnak is nagyon köszönöm a választ, a másolást is, de a leírás alapján megtaláltam, biztos veletek is volt már úgy, hogy annyira kerestetek valami konkrét dolgot, hogy ott volt a szemetek előtt, de pont azt nem láttátok...:)
Zöld kéz mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!