Kocsiba hangszoró szettnek?

Figyelt kérdés
a lényeg:van 2 db 16,5 ös pioneer (mélyközép)autohangszoróm,jó állapotú és elég rendesen szól..be akarnám épiteni az ajtóba,de se magassugárzó se hangváltó nincs hozzá...(én most vettem 2 mnc magasat kocsiba)az lenne a kérdés h elég-e közvetlenül a csipogot a pio-ra kötnöm majd azt a fejegységre?kellen-e bele hangváltó a mélyközépnek vagy megoldható nélküle is?(hangzásra gondolok elsösorban..)elöre is köszönöm!
2011. dec. 19. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen kell bele a hangváltó mert különben a teljes tartomány érkezik a piezó magasodra is és valljuk be nem biztos, hogy egy közép-mélyet elvisel a cucc. :) Szóval mindenképpen válaszd le egy hangváltóval oldalanként.

2011. dec. 19. 12:38
 2/4 A kérdező kommentje:
ezen a magason van egy kis dióda,amivel elvileg csak magas hangokat adja.(szükség esetén teszek rá nagyobbat)csak nem tudom milyen minösége lesz igy....és erre lennék kiváncsi:)
2011. dec. 19. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
A dióda teljesítményt von el, ezért nem fog szépem megszólalni mert attól hogy elfűti a teljesítmény felét még rámegy a közép mély is, csak ha halkabban jön meg csak a magasat hallod ki. Mindenképpen hangváló és kukába a diódával. :)
2011. dec. 21. 14:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben! köszi:)
2011. dec. 23. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!