Meglehet csinálni még a fényképezőgépet?
Figyelt kérdés
Leejtettem hugom fényképező gépét.. :( nagyon béna vagyok...és apukám már igy is azthiszi hogy az övét is én rontottam el pedig az nem én voltam...Megrázogattam óvatosan de nem zörög benne semmi.Tudom elkéne vinnem szerelőhöz de arra nincs pénzem..és szüleimnek se(pillanatnyilag).Nem lehet, hogy valami kis apró alkatrész csak elcsúszott vagy ilyesmi?2009. máj. 18. 13:55
1/8 anonim válasza:
Az objektív egyenesen áll? Én leejtettem és az volt a baj. Ha igen, akkor írd meg (itt) és segítek!
2/8 anonim válasza:
Mi a baja? "tünet" nélkül nem lessz "diagnozis".
3/8 A kérdező kommentje:
Beleteszem az elemet és nem kapcsol be :( már mindenhogy próbáltam mindenféle elemmel de nem megy...annyira nem esett magasról nem hiszem hogy nagyon nagoyn komoly a baja az asztalról esett le padló szőnyegre és picit csattant.Épp bevolt dugva a gépbe és bevolt kapcsolva mikor leesett.Lehet rövidzárlatot kapott de ha azt kapott azt nem lehet megcsinálni igaz? ^^"
2009. máj. 18. 14:27
4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem az Objektív egyenesen áll bár kitudja :S ahhoz hogy megigazitsam ahhoz szétkell szedni igaz? de szerintem az akárhogy nézem is rendesen van.
2009. máj. 18. 14:30
5/8 anonim válasza:
De ha be volt kapcsolva.. És most nem tudod bekapcsolni... akkor előbbi esetben az objektív kint volt most meg bent? Ergo nem tudod baja van-e... Mert nekem is azzal volt a baj, ugyanígy esett le, és nekem bekapcsolt annyira h elkezdett kijönni de felénél küszködött és visszament.
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem küszködik egyáltalán nem akar bekapcsolni nem ragál sehogy ezért se gyanitottam hogy az Objektiv :) de mikor bevolt kapcsolva és a gépre kötve, akkor nem jött ki az objektiv, mert ha a képeket rakom át nem szokta kinyitni.
2009. máj. 18. 15:45
7/8 anonim válasza:
Ja persze értem bocs, jogos.. Nem tudom hány éves vagy, de nincs az ismerőseid közt valaki aki ért az ilyen kütyükhöz? Veszélyes próbálkozás de nálam bejött anno.:) Még középsuliban történt, és egy osztálytársam bütykölte meg, aki nagyon ért minden műszaki cucchoz, de hát még így is be voltam f*sva, már elnézést.:) Csak akkor éri meg ha tényleg bízol is benne. Gondolom már nem garanciás...:/
8/8 anonim válasza:
Nekem olyan van h leejtettem és mikor bekapcsolom kiirja h kapcsoljam ki és be és mikor kikapcsolom akkor jön ki az optikája mikor bekapcsolom akkor meg behuzza.sztetek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!