Újratelepítettem a gépemet, azóta nem ismeri fel se a fényképezőgépet, se a kingston usb-t. Mit tudok ilyenkor csinálni, mit kéne telepítenem?
Az USB pendrive-hoz az XP alatt nem kel külön telepítő CD, az elvileg felmegy magától is.
A lényeg, hogy az USB gyökérhub legyen telepítve az alaplaphoz adott CD-ről.
Start menü/Beállítások/Vezérlőpult/Rendszer/Hardver/Eszközkezelő
itt meg tudod nézni, hogy rendben van-e az USB a gépeden, ha nincs sárga kérdőjel vagy piros x az USB-vezérlő részen belül, akkor oké.
A fényképezőgéphez a szoftver, hogy át tudjad tenni a képeket, ha megadnád a fényképező géped pontos típusát úgy lehetne segíteni.
Köszi! Az eszközkezelőnél az USB-vezérlőknél nincsen se piros x, se kérdőjel. Tudom, hogy elvileg automatikusan fel kéne ismernie, de nem ismeri fel a pendrájvot. Az egyéb eszközök között van (Data traveler 2.0), ott viszont kérdőjeles.
A fényképzező pedig sony dsc-s40. Töltöttem le hozzá drivert a netről, de így is kéri a gép a telepítő cd-t, annak hiányában pedig nem engedi telepíteni az eszközt.
A fényképezőgéphez a szoftvert innen próbáld meg:
Mindenképpen az alaplapi CD-ről telepíts, ahogy előttem is írták, ami a Data Travele-hez kell, mert külön driver XP-hez nincs, csak Win98-hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!