Milyen TV-t ajánlanátok 150. 000 Ft-ig?
Samsung 37D5500 (kb 140.000)
Samsung 40D5500 (ugyan az, csak nagyobb, kb. 155.000)
LED-es legyen, mert ekkora méretben sokat eszik egy nem led-es.
Nekem egy 40D6100 van. Ez 179.000, de 3D-s, Wifi adaptert adnak hozzá, meg 4 szemüveget. Tudom, 30.000 a különbség, de megéri. Én is 150-et akartam rászánni, de gondoltam nem 1-2 évre veszem, és ha van 150-em rá, akkor 180 is. :)
Phillips-et nem ismerem, egy van a családban, 1.5 év alatt 3-szor volt szervizben. Persze ez nem jelent semmit, csak leírtam. Attól még biztos jók azok is.
5 év garancia szerintem most mindre van. A Samsung kezdte (be kell regisztrálni, és úgy lesz 5 év), az LG-nél is van, Panasonic-nál is.
Ilyen méretben kb 15-20%-al fogyasztanak többet. Már nem 2006-ot írunk, szal a plazmák is energia takarékosak.
Ha sötét szobába kell a tv szerintem egyértelműen plazma tv, a ledek csak világos helyen tudnak szép képet adni.(legalábbis ebben az árkategóriában)
Az én tv-m fogyasztási adatai a következők.
UE40D6100
Készenléti: 0,07 W
Energia takarékos (a szoba világosságához igazítja a háttérvilágítást, meglepően jól), 44 W
Max. fogyasztás (Max fényerő, fehér képernyő): 120 W
Viszonyítási alapnak jó lesz talán.
Ha van +20k-d és érdekel a 3D akkor Panasonic UT30, gyönyörű kép, stb.
Az meg hülyeség, hogy a plazma sokat fogyaszt, talán 5 éve még sokat fogyasztott, azóta sokat változott a helyzet, és alig eszik többet, mint a LED.
Viszont játékra és filmre is az a legjobb, szóval valamilyen Panasonic plazmát ajánlanék.
Bár az csak sötét szobába jó, ha a szobád nagyon világos akkor Samsung/Sony LED
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!