Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tudnátok olyan VGA-ból HDMI-be...

Tudnátok olyan VGA-ból HDMI-be átalakítót ami nem 20-30 ezer forintok?

Figyelt kérdés

2011. dec. 12. 21:42
1 2 3
 21/26 retrojedi válasza:

A 8500 Ft persze jobban hangzik mint a 16-18 ezrek amik Mo.-n mennek, de szerintem 5000 felett ez még mindig a 'drága kütyü' kategória. Szóval nem tudom, hogy a kérdésfeltevő eredetileg erre az árfekvésre gondolt-e. Ráadásul a postaköltség ott még külön jön rá a vételárra - és nem árt vigyázni mert van ahol csak a tranzakció jóváhagyása után tudod meg mit vernek még rád.

Különben az ezzel a témával való kísérletezésnél nekem is simán elment már vagy 5000Ft, ezzel az erővel beruházhattam volna egy normális (drága) átalakítóba. Ha igaz a 8ezer valamenyi, mert meglepne ha ennyiért kihoznák.

2012. jan. 3. 14:03
 22/26 A kérdező kommentje:

A kiszálítást ingyen írják.

Ezek szerint akkor 9000-ftba ki hozzák és ki is fizeted.

Ha minden igaz.

2012. jan. 3. 20:40
 23/26 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

A kiszálítást ingyen írják.

Ezek szerint akkor 9000-ftba ki hozzák és ki is fizeted.

Ha minden igaz."

Így van.

2012. jan. 4. 00:25
 24/26 anonim ***** válasza:

" retrojedi válasza:

....Ráadásul a postaköltség ott még külön jön rá a vételárra - és nem árt vigyázni mert van ahol csak a tranzakció jóváhagyása után tudod meg mit vernek még rád."

-A free shipping azt a világon mindenütt ugyanazt jelenti.

Nézd meg a szótárban.

"Különben az ezzel a témával való kísérletezésnél nekem is simán elment már vagy 5000Ft, ezzel az erővel beruházhattam volna egy normális (drága) átalakítóba."

-Igen, ez egy normális átalakító, és ha a kérdezőnek megéri, akkor megveszi, ha nem akkor nem.

" Ha igaz a 8ezer valamenyi, mert meglepne ha ennyiért kihoznák."

-Ne lepjen meg.

Az Ebay nem egyenlő a Vatrával.

Olvasd csak el a szabályzatot.

Én jó pár éve innen rendelek nem csak $1 értékű cuccokat.

Ez az oka hogy bejelentkeztem a nevemmel és megnéztem hogy mik a szállítás feltételei.

Igen, van amikor fizetned kell szállítási díjat és nem tudod mennyit. Ez abban az esetben van ha nem adod meg hogy melyik országba küldjék a rendelésed, vagy be sem jelentkezel.

Olyan nincs hogy regisztrált felhasználóként a megrendelés előtt nem tudod meg a fizetendő összeget.

A megrendelés jóváhagyásánál már rendelkezésedre áll a végösszeg. Amennyiben az számodra megfelelő akkor nyilván elfogadod, ha nem, akkor egyszerűen nem rendelsz, vagy keresel mást.

3 lehetőség van általában a szállítási díjra.

-Nincs díja, számodra ez költségmentes.

-Van díja, mérlegeled a gazdaságosságot.

-Nem szállítanak az adott országba, így szintén nincs semmi rizikó rád nézve.

A termék ára kétféle lehet.

-Fix ár. Amit látsz, azt fizeted. Természetesen a valutaárfolyam változásokat nem az eladó intézi, ha pl. gyengül a forint, arról nem az eladó tehet. De a rendelés előtt 3 kattintásba kerül megtudni a forintba váltott összeget.

-Licit ár. Itt az induló ár látszik ha még senki sem licitált.

[link]

Ha már licitált valaki, akár te is, akkor azt az árat mutatja ami a legmagasabb licitálótól származik.

Nincs véletlen licit. Be kell írnod egy összeget. Le enterezed. Aztán dob egy ablakot az adatokkal és jóváhagyhatod vagy elveted.

[link]

Itt láthatod ha $10 helyett $10000-et írtál véletlenül. De még ha vak vagy és ez sem elég, meg van a mód hogy korrigálj ezek után is.

A lejáratkor az kapja a terméket aki a legmagasabb licitet tette, akkor is ha az akár 10 cent. Ha nincs magasabb licit, akkor annyiért viszi.

Ha ezekről vagy másról bővebb infó kell valakinek, csak szóljon, vagy olvassa el a szabályzatot, ami nem titkos.

2012. jan. 4. 01:07
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a sok segítséget : )
2012. jan. 13. 07:12
 26/26 Rampage84 válasza:
sziasztok hasonló a gondom vettem egy R9 280x vgat ezen van 2 db dvi 1 hdmi 1 display a tvn s video bemenet meg scart van hogy tudom megoldani a csatlakozást ??? nem akarok költeni több ezrez konverter kütyüre.
2013. nov. 24. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!