Playstation 3 vagy xbox 360?

Figyelt kérdés
Szóval melyiket vegyem? Nekem valamiért az xbox jobban tetszik, de ugye a multihoz kell live előfizetés, a ps3-hoz nem kell, de abból a 160 GB-os változat is 10e-el drágább mind az xbox-nál a 250 GB-os. Miben különbözik a kettő? Szerintetek melyik nyújt nagyobb játék élményt? Mind a kettőnél a slim a legjobb, legújabb igaz?
2011. dec. 11. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:
live 1 év 9000 ft, az havi kb 800. amúgy az exkluzív tartalom alapján válassz. emg mondjuk nekem a box kontroller kényelmesebb is volt, azért is vettem ezt.
2011. dec. 11. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha eredetizel: mindenképp ps3

Ha warez: xbox360

Nézd meg az exkluzív címeket is, hogy melyek tetszenek jobban (boxra van Gears of War, Halo, Forza és Alan Wake, ps3-ra jóval több van, ezért csak egy részét írom le: Uncharted, The Last of Us (ami a konzolgeneráció csúcsa lesz), Killzone, Resistance, Gran Turismo 5, Heavy Rain, God of War, Demon's Soul, és még ~2x ennyi).

PS3 másik előnye a multimédiás funkciói.

Ha megvan elfelejted a PC-t, mint videó/zene/képforrás.

Grafikára szinte ugyanaz, ez nem lehet szempont (bár 3D az csak ps3-on létezik, meg az exkluzívok valamivel szebbek).

PS3-on blu-ray lejátszó is + pont.

Joystick: egyik sem kényelmetlen, mindkettőhöz hozzá lehet szokni.

PS joyba van sixaxis, az néhány játéknál jó móka, meg kisebb/könnyebb, ez sem hátrány.

Ár:

akárhogy is nézem, 250 gigás slim box: 55k, 160 gigás ps3: 58k (és akkor nem is a legolcsóbb helyet néztem).

Három számológéppel is próbáltam, de ez nincs 10k különbség.

Amúgy a box sem szar, csak szarabb, mint a ps3.

2011. dec. 11. 22:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Valóban, én tegnap valamit nagyon elnéztem, a 320 GB-os is csak 59990 Ft. Csak eredeti játékokkal játszanék. A ps3-nak a joypad-ja meddig bírja egy töltéssel? A konzolstudio bolti garanciát ad, és nem gyárit ugye?
2011. dec. 12. 09:28
 4/7 anonim ***** válasza:

A két konzol választása között nem a multiplayren van a hangsúly,hanem a játékszoftvereken amin játszol.

Sztem azt kell eldöntened hogy a konzolvásárlás után mennyi pénzt szeretnél még befektetni a játékba.

Ha előreláthatóan ki tudsz és nem sajnálsz adni 10 ezreket,egy játékra akkor mindenképp PS3.

Ha kevesebből szeretnéd megúszni a "videójátékozást" akkor xbox.

Egyszóval szerintem: warez-nem warez? Ez itt a kérdés

2011. dec. 12. 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt vedd meg, amelyiknek jobban tetszenek az exkluzívjai, és ami esetleg ismerőseidnek/barátaidnak van, akikkel játszanál.
2011. dec. 12. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy töltéssel (ami kb 2 óra) olyan 25-30 órát bír ki.

Amíg meg feltölt egy film pont belefér (vagy veszel egy másik joyt és amíg az egyik tölt használod azt, én rengeteg filmet nézek szóval nekem nem volt nehéz a választás).

Konzolstúdió nagyon valószínű, hogy csak bolti garanciát ad, de azért elég megbízható bolt, meg alapból nagyon valószínűtlen, hogy 3 éven belül bármi baja is lenne a PS3-nak, gari meg csak 1 évre szól.

2011. dec. 12. 15:48
 7/7 anonim ***** válasza:
2011. dec. 13. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!