Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Eletromos gitár zúgás, mitől?

Eletromos gitár zúgás, mitől?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap gondoltam, kicsit játszom a gitáromon (epiphone sg, goth g400), de amint mindent összekötöttem (van egy korg multim, egy rádióerősítőről megy rá a good stuff, teljesen jól működik, eddig nem volt vele baj), szóval amint összekötögettem mindent, írtó mód elkezdett zúgni. Van egy normál határ, amire azt mondom, oké, van is a közelünkben egy trafóház, bezavar, de ez, mintha torokból üvöltöttem volna. Kicseréltem a gitárkábelt, ugyanez. Akkor átkötöttem egy kisebb teljesítményű erősítőre, még mindig zúg. Leválasztottam a multit, még így is minden ugyanaz. Hónapok óta kicsit lötyögött a jack aljzat, most meghúztam, bár nem vártam, hogy ettől megjavul. Fogalmam sincs, hol érdemes keresni a hibát. Amúgy, ha a gitár felöli oldalán a kábelnek megfogom a fémes részét, nem zörög, de amint megfogom a húrokat, még durvább az egész. Nem vagyok zseni, de szeretném tudni, hogy nagyjából hol érdemes elkezdeni a kutatást.

Előre köszönöm a válaszokat, további szép napot

2011. dec. 10. 13:02
 1/4 BERTALAN11 válasza:
ment a tévéd közbe mert egyszer nekem is ezért búgott mert be volt kapcsolva a tévém
2011. dec. 12. 13:36
 2/4 BERTALAN11 válasza:
??
2011. dec. 12. 13:36
 3/4 A kérdező kommentje:

Nincs tévém.

Amúgy rájöttem, nincs leföldelve a gitár :) elszakadt a vezeték

2011. dec. 13. 14:07
 4/4 BERTALAN11 válasza:
ja akkor mind1 nekem a tv miatt
2011. dec. 18. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!