Milyen hangváltót vegyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 8 hangszórós autóm, 4 csipogóval, 2 mélyközéppel, és 2 mélynyomóval (gyáriak), és szeretnék belerakni egy 400/200W-os MNC ládát 200W-os Hurricane erősítővel.
Beraktam egy Pioneer fejegységet a gyári helyére, és torzította a mélyet, nem adta szépen, akár hogy állítottam. Azt az infót kaptam, hogy hangváltót kell a kocsiba rakni és jó lesz. Kérdés, hogy ehhez a konfighoz milyen hangváltót vegyek, és mennyit. Illetve, hogy kell bekötni? Mert nem értek hozzá. A szabvány ISO csatlakozóban keressem meg a hangszóróknak a kábelét, és a kábel közé rakjam a hangváltót? A választ előre is köszönöm!
2011. nov. 30. 10:52
1/1 anonim válasza:
Fejegység beépített erősítője sose fog jól szólni.(ha azt a gagyi IC-t lehet ERŐSÍTŐNEK nevezni) Az első szettet (közép-magas) kellene külön erősítővel meghajtani, és abban aktív hangváltóval levágni kb 100Hz alatt, hogy csak az efeletti frekvenciákat kapja meg. (és légyszi a magas sugárzót ne csipogónak hívd, ebből egyből lejön, hogy nem értesz hozzá, és ez nem piszkálás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!