Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri még beruházni egy PS3...

Megéri még beruházni egy PS3 vagy Xbox 360-ba?

Figyelt kérdés
Mert hogy 1-2 év és elvileg jön a next gen.
2011. nov. 29. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Inkább nem játszol 1-2 évig?:D Persze hogy megéri. Vegyél PS-t.
2011. nov. 29. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Az ilyen "mindjárt itt a nextgen" dumákkal szerintem nm érdemes foglalkoznod.

A PS3 7. generációs konzol, ha jön a PS4, a PS3 ugyanúgy meglesz, bár való igaz, akkor már nem fog akkora játéktámogatást kapni, VISZONT addigra már lesz rá egy halom játék, amit érdemes kipróbálni.

Ha mindig az ilyen "de jön a nextgen" szövegekre hallgatsz, akkor nem érdemes konzolt venni, mivel mindig azt kell figyelni, hogy arra a gépre a korszak alatt hány olyan minőségi alkotás született, ami miatt érdemes megvenni.

Legalábbis szerintem! :)

2011. nov. 30. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia

Nagyon egyszerű, ha akarod élvezni a LIVE adta előnyöket akkor PS3 mivel ez a hálózat ingyenes, nem mint az xbox-os.

Ha nem, és xbox 360 -ban gondolkozol, akkor küldj privát üzenetet. De csak akkor üzenj, ha flash -elt gép kell!

Van 4Gb is és 250Gb -os is.

2011. nov. 30. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:
A PS2 2000-ben született, és még mindig él és virul, szóval nyugi :D PS3-t ajánlom.
2011. dec. 4. 13:15
 5/5 anonim válasza:
sztem ha vársz 1-2 évet hogy megvedd akkor meg ez lesz : Megjelent a nextgen !!! De 1 év múlva jön a övetkező next gen !!! akkor sosem veszed meg???
2011. dec. 10. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!