Nemtudom elönteni xbox vagy laptop?
Figyelt kérdés
Van egy 7 éves gépem nemsokára tönkremegy,kéne egy laptop,de xbox azért lenne jó mert van egy nagy tv-m.
Gondoljatok bele a helyzetembe,szerintetek Ja és max. 100 ezer van rá.
2011. nov. 29. 14:02
1/7 anonim válasza:
Laptop.
Nem tudom mennyi idős lehetsz, de ha hét évig használni fogod megint, akkor lehet addigra szükséges lesz a játékon kívül máshoz is, arra gondolom az Xbox még korlátozottabban jó.
2/7 anonim válasza:
ha nagyon sokat játszol, és sok pénzed van xbox játékokra akkor xbox. 100ezer alatti laptopon szerintem nem fogsz tudni a legtöbb új játékkal játszani. a laptopok általában nem játékra valók.kivéve a nagyon erős nagyon drágák.
3/7 anonim válasza:
Én nem bírom felfogni ezeket a kérdéseket.
Játszani akarsz vagy szükséged van egy számítógépre?
Ezt csak te tudhatod.
4/7 anonim válasza:
Xboxon csak játszani tudsz, netezni meg egyebeket nem amin egy számítógépen lehetne. Ha nagyon játszani akarsz akkor 100 ezerért tudsz venni egy jófajta asztali gépet amin már elég sok játék menne és később majd fejlesztheted is. Vagy inkább ha nagyon játszani fogsz akkor vegyél xboxot és a régi gépedet tartsd meg spróolj rá és újítsd fel ha nagyon haldoklik, és akkor ha nem mást netezni meg játékokat leszedni tudsz hozzá.
5/7 anonim válasza:
Szerintem xboxot vegyél, akkor legalább nem tudsz netezni és feltenni ilyen hülye kérdéseket.
6/7 anonim válasza:
Nem egy kategória a 2 termék. De egy biztos. Ha a régi számítógéped hamarosan behal, akkor szükséged lesz egy újra vagyis egy laptopra. Nyilván egy 100-120 ezer Ft-os gép nem fogja az új játékokat vinni de pl. filmet nézni tudsz a laptopon (HDMI-vel tv-re kötve) vagy régebbi (pár éves) játékokat futtatni. A laptop sokkal sokoldalúbb eszköz mint az xbox.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!