Szerintetek ha választhatok psp 3004 és 2004 között mejiket válasszam? Többi lent
Használtan venném és a 2004hez 7 eredeti játék + flash
A 3004 viszont ujjabb és nemtudom h flashelt-e.
Minek 7 eredeti játék, ha már flashelt?
Ha ingyen kapod azt a 7-et akkor mindegy, de gondolom arra plusz pénzt kérnek.
Amúgy nekem is van PSP-m, de ma már semmi pénzért nem kéne, hisz itt a Vita.
PS Vita-n sem csak érintős játékok lesznek, az csak egy extra funkció, amit a játékfejlesztők kihasználhatnak.
Persze lesznek full csak azt kihasználó játékok is, de azok valószínűleg majd a minis játékoknál lesz elterjedtem.
Egy Killzone/Uncharted-nál meg csak 1-2 funkció lesz érintőképernyővel irányítható.
És igaz, hogy drága lesz, de a tudásához képest nagyon olcsó.
És amíg megjelenik addig tudsz rá gyűjteni.
Hogy valamihez hasonlítsam a kettőt: PSP az most a PS2 és Vita a PS3, tehát előbbire nem jön ki új játék, grafikája sem épp mai, utóbbi meg pont az ellenkezője.
PS Vita már több mint ps3. A Grafikája a ps3 mat megelőzi vagy egyenlő, az ára tényleg én szerintem is nagy lessz.De ha pld kell a Vita, akkor remélem nem vagy nagy kiváncsis. mert ha vársz vele kb: 1évet akkor vedd meg mert pld:
TIPP
Most kiadják » 268€
1év m. kiadják » 189€
Az tényleg hülyeség, hogy a PSV már PS3 szinten tart.
Lehet, hogy a grafikai megjelenés jó, ami tényleg igaz, nagyon szép, de azért a PS3 még jóval előrébb tart.
Mellesleg nem csak a grafika jobb, de azért erősebb a ps3, több számítást tud végezni, jobb a fizika, stb.
De a Vita is van már most olyan szinten, mint a régebbi PS3 játékok, amikor még nem ismerték ki annyira.
PSV is majd 3-4 év múlva lesz a csúcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!