Xbox 360 vagy nintendo wii?

Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:

2 különböző konzolról beszélünk.

Számít-e a grafika?

Ha igen, akkor xbox, ha nem, még 2011-ben is megelégszel az SD felbontással, akkor Wii.

Egyedül szoktál csak játszani, vagy családdal/haverokkal?

Előbbi esetben box, utóbbi esetben Wii.

Casual vagy hardcore játékos vagy?

Ha casual, Mario/Zelda és társai érdekelne, Wii, ha fröcsögő vért, robbanó szarságokat akarsz látni, akkor Xbox.

Más szempont nem nagyon van.

2011. nov. 20. 19:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a rossz hogy mind kettő fajtát szeretem
2011. nov. 20. 19:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor nehéz kérdés.

Wii utódja asszem már jövőre jön, next gen xbox meg minimum 2 év, ha ez is fontos számodra.

Viszont Wii U-nak már kb Xbox grafikája lesz, meg lesz rá pár hardcore-abb játék, ha addig tudsz várni akkor talán az lenne a megfelelő választás.

Ha nem akarsz várni akkor itt mi már nem tudunk segíteni.

2011. nov. 20. 21:44
 4/5 anonim válasza:
Szerintem Xbox-ot érdemesebb venni. Ha szeretsz mozogni, és veszel hozzá Kinect-et, akkor akár 4-en is tudtok játszani úgy, hogy nem kell plusz kontrollert venni.Ráadásul a Wii szerintem egy kicsit öreg már...És sokkal jobb játékok jelennek meg Xboxra ;)
2011. nov. 21. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Előző:

ez elég szubjektív.

Neked jobban tetszik a box, ezért azt mondod arra jobbak jelennek meg (én is ezen a véleményen vagyok, nem való nekem Nintendo játék).

Viszont sokan pont az ellenkező véleményen vannak, és nem tetszik nekik a boxos játék.

2011. nov. 21. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!