Mit vegyek ps2 vagy psp?
Figyelt kérdés
NEM vagyok KOCKA2011. nov. 20. 15:45
2/13 anonim válasza:
Egyiket se,ps3-at,vagy xbox360-at.
És amúgy is,mi van ha kocka vagy?!senkinek semmi köze hozzá!!Ő akár lehet téglalap is........!
5/13 anonim válasza:
Amúgy ez értelmetlen kérdés... A PS2 és a PSP nem igazán hasonló, tehát ez attól függ, hogy utazás közben akarsz játszani, vagy otthon.
6/13 A kérdező kommentje:
Otthon
2011. nov. 24. 07:00
9/13 anonim válasza:
PS2-t nem érdemes venni, egy játékboltban se árulnak már hozzá játékot, vagy csak párat, azzal meg nem sokat érsz. Vegyél PS3-t.
10/13 anonim válasza:
Csak az a gáz, hogy a PS3-nak csak az első szériája kompatibilis visszamenőleg (PS2, PS1), épp ezért szerintem kész rablás amit kérnek érte :S Jó persze a BluRay benne van meg minden más, de ha már az első 60GB-os kompatibilis lett, akkor miért nem tudják az összeset megcsinálni? Na mind1, én PS2 párti vagyok és kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!