A tiniknek nem való laptop?
Van egy számítógépem, amit kb. 2 éve kaptam használtan rokonoktól, azért, mert ők lecserélték egy modernebbre, én meg nagyon megörültem, hogy lesz egy saját gépem, mert addig folyton veszekedtünk a tesóimmal a gépen. És amikor elkezdtem vele gépezni akkora ngy csalódás ért: szörnyen lassú, és rájöttem, már biztos több, mint 10 éves. A hangkártya se jó benne, és a monitor is rossz, mert amikor rájön, elkezd vibrálni meg villogni, lemegy kicsibe az asztal stb. És szeretnék egy laptopot. Tényleg nem méregdrágát, csak arra kéne, hogy netezzek, zenéket hallgassak (amit erről a gépről soha nem tudtam megtenni, mert már eleve úgy kaptam, hogy nem volt jó a hang), meg legyen rajta wifi, és esetleg beépített webcam, de ez már tényleg nem a leglényegesebb. Nekem akár egy notebook is jó lenne. Egyébként az igaz, hogy a notebook-ban nincs lemez meghajtó? És a lényeg kérdés: egy 14 éves lánynak még tényleg "nem való" laptop/notebook?
u.i.: bocs a hosszú szövegelés miatt. :)
Egy 14 éves lánynak nyelvet tanulni, könyveket olvasni, kirándulni, barátaival lenni és efféle dolgok ajánlottak.
Találd fel magad.
nekem is ennyi idős a lányom
és igenis való egy kisasszonynak a laptop
Nem ilyenkor olcsó karácsony előtt, hanem majd januárban karácsony után.
Ilyenkor a vásárló megvesz mindent, de januárban a kereskedőnek is élni kell, amikor már nincs pénze a parasztoknak, muszáj valahogy becsalogatni a boltba őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!