Milyen az Asus Eee PC 1015BX laptop?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon jó, sok hely van róla, van Wifije, meg mindene ami kell. Akinek van, elégedett vele?? Vagy milyen?? Köszi!2011. nov. 8. 15:18
1/6 anonim válasza:
Netbook. Nem laptop. Egyébként nem tudom.
2/6 Nyúlós lónyál válasza:
Bizony netbook. Azok igen gyengécskék szegények, de ettpl függetlenül, ha érdekel a véleményem, úgy gondolom az Asus rendelkezik a legjobb ár/érték aránnyal.
3/6 anonim válasza:
ha a dvd, ill cd olvasás, írás nem lényeg, ill a játékok sem a gépen, akkor nem rossz.
5/6 anonim válasza:
nekem ilyenem van megvagyok vele elégedve egy hibája van amiére még nem jöttem rá hogy háttérképet nem lehet beállítani rajta legalább is nekem nem reagál rá semmit.
6/6 anonim válasza:
Nagyon jó, régi játékok simán elfutnak rajta, 1080P Full HD videók zökkenésmentesen lejátszhatók, nagyon kicsi, de erős is mellé. Igaz 1Ghz nagyon szerénynek tűnhet, de én speciel a GTA IV-vel, meg a Skyrimmal játszom rajta(Igaz nagyon kevés FPS-el.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!