PC vagy Xbox? (200 a keret) Kinek mi a véleménye, jelenleg
melyiket érdemesebb megvásárolni? Nagy dilemmába vagyok
e miatt mivel mostani gamek (pl: crysis 2, battlefield 3)
már komolyabb gépet igényelnek.
Figyelt kérdés
És mivel a monitorom se új már ezért azt is szeretnék valami nagyobbat HD-st.
Amit kinéztem az olyan 40 körül van és a maradékból össze lehet-e hozni egy olyan gépet amin pl 1900x1080 ba highon tudom e tolni lehetőleg 30 fps felett pl: BF3-t?
Vagy inkább már xbox? Ahhoz is kinéztem egy Tv-t egy 82-s sony okos tv-t elég faja és árba se rossz, és full hd-ba biztos király lehet. Meg a jelenlegi boxos gamek és pc-s gamek között grafikailag sok különbség van? (csak mert gondolom az xbox is kezd elavulni:S)
nem,bőven elég egy 20.000-es videókártya,nem kell mindent elhinni a media marktba! :)
2011. nov. 19. 13:52
22/31 anonim válasza:
12:11,nem kell itt mártírkodnod,elég lett volna normálisan leírni amit mondasz,persze hogy sokat adnak el belőlük,aki azzal kezdett játszani,az azzal is tud,és hát pl. amerikába nagyon sok embernek van XBOX-a (mert ott sokkal olcsóbb is)
és a játékok is olcsóbbak,tehát jóval kevesebben lopják rá a játékokat,amerikában már minden második 2 éveseknek saját tv-je van a szobájában,akkor gondolhatod ,hogy az elkényelmesedett amerikaiak a tv-jükhöz mindent vesznek (blu-ray,dvd lejátszó,hifi meg persze XBOX-ot,és ezért ott kb mindenkinek van,ezért adnak el olyan sokat,ettől még a Battlefield játékélménye XBOX-on egy kalap sz*r marad...
2011. nov. 19. 14:02
23/31 A kérdező kommentje:
Hát én ezeket neten nézegettem meg tesztek alapján következtetek erre szerintem egy 20 ezres rohadt kevés ha már egy 6850-s a crysis-t 30 fps alatt nyomatja maxon (bár igaz, hogy 25 fps a lényeg a főlött szerintem nem érezhető a különbség), de ha egy 6850-s ép hogy elég most maxon, akkor 20 rugós biztos nem lesz jó, meg arról nem is beszélve hogy fél év múlva megint lehet lecserélni.Én így látom ezt az egészet az eddigi infoimból.
2011. nov. 19. 14:05
24/31 anonim válasza:
hát a neten lévő infók már elavultak lehetnek,úgyhogy iéyenkor nézd meg hogy egyáltalán 2011-ben írták e ki az infókat,20.000 nem lesz nagyon kevés rá,hidd el,20.000-ért gamer videókártyát venni sima ügy,persze van videókártya 120.000-ért is,de azt már csak a legnagyobb idiótáknak tudják eladni,ja,és van gamer LAPTOP is 140.000-ért,inkább ha van valami informatikában jártas ismerősöd,azt kérdezd és ne a neten nézzed az árakat,meg ne a média markt "szakembereit" kérdezd
2011. nov. 19. 16:15
25/31 anonim válasza:
ja meg az is hülyeség hogy félévente cserélni kell a gépet,neked van még egy gamer pc-m amit 2008-ban vettem (hogy fusson rajta fullon a gta IV,na ez a gép 2008-ban került 140.000-be,ma már az ilyen szinten teljesítő gépek 90 Ezer körül vannak) szóval ez a gép 2008-as,azóta hozzá sem kellet nyúlnom,tökéletesen működik,semmit nem kellet kicserélni benne,pedig már lassan 3 éves,de még mindig tökéletesen futnak rajta a játékok,úgyhogy ha gamer pc-t vennél akkor nehogy 200.000-ért vegyél!
2011. nov. 19. 16:25
26/31 anonim válasza:
neked = nekem (elírtam ,sorry)
2011. nov. 19. 16:26
27/31 A kérdező kommentje:
de akkor tudnál ajánlani valami jó konfigot? Bf3hoz ultrán és HDba menjen
2011. nov. 19. 16:55
28/31 anonim válasza:
90k Monitorral? Abból egy irodai PC-t raksz össze :D A nagy hozzáértő... tudod egyáltalán mi az a Gamer PC? Nem az, amin minden fut High-on, hanem amin még 2 év múlva is minden Ultrán fut!
2011. nov. 19. 21:51
29/31 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy PS3-at(Blu-ray és az ingyenes online játék miatt) és egy jobb minőségű monitort. Persze, ha lopni szeretnéd a játékokat, akkor az Xbox-ot ajánlom. 50 rugóért lehet venni flashelt 4Gigás slim-et.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!