Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PC vagy Xbox? (200 a keret)...

Sasipunk88 kérdése:

PC vagy Xbox? (200 a keret) Kinek mi a véleménye, jelenleg melyiket érdemesebb megvásárolni? Nagy dilemmába vagyok e miatt mivel mostani gamek (pl: crysis 2, battlefield 3) már komolyabb gépet igényelnek.

Figyelt kérdés

És mivel a monitorom se új már ezért azt is szeretnék valami nagyobbat HD-st.

Amit kinéztem az olyan 40 körül van és a maradékból össze lehet-e hozni egy olyan gépet amin pl 1900x1080 ba highon tudom e tolni lehetőleg 30 fps felett pl: BF3-t?

Vagy inkább már xbox? Ahhoz is kinéztem egy Tv-t egy 82-s sony okos tv-t elég faja és árba se rossz, és full hd-ba biztos király lehet. Meg a jelenlegi boxos gamek és pc-s gamek között grafikailag sok különbség van? (csak mert gondolom az xbox is kezd elavulni:S)

2011. nov. 16. 23:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Jah értem, tehát 200 ezres gépre van pénz, de 40 ezres xboxra plusz játékokra nincs?

Akkor vegyél csak gépet 200ért...

2011. nov. 19. 10:55
 12/31 A kérdező kommentje:
Hát azt a 40 rugós boxot nem tudom te hol veszed de itt kb 70 körül van egy flashel. De mivel tvm sincs ezért azt is néztem ki 100ért de ezt már leírtam valahová. És így most ennyi lenne bár lehet kijönnék kevesebb pénzből is de a lényeg az hogy most így megérné-e .
2011. nov. 19. 11:19
 13/31 A kérdező kommentje:
De azért kösz az értelmes hozzá szólást. Ha tényleg kijönnék 40ből valószínű hogy ennyit gondolkoznék ezen. idióta
2011. nov. 19. 11:23
 14/31 anonim ***** válasza:

Mondom!

Vegyed a gépet kátszézé'!

A konzolokat hagyd meg az igazi játékosoknak, akik nem ellopni akarják a játékokat!

2011. nov. 19. 11:35
 15/31 A kérdező kommentje:
Ha most itt elkezdesz presztízskérdést csinálni ebből az egészből akkor inkább huzzál inkább retekbe mert ezzel nem sokat segítesz.
2011. nov. 19. 11:54
 16/31 A kérdező kommentje:
De ha esetleg segíteni is tudsz ebben az egészben akkor legalább írd le a véleményed, hogy megér-e az a pénz azt a konfigurációt.
2011. nov. 19. 12:00
 17/31 anonim ***** válasza:

200 ezerért gamer pc-t??? hülye vagy te? :O (már bocs:)

[link]

[link]

ezek itt 85 - 90 ezer körül vannak,de még biztos találni ilyen árban jó gamer pc-ket,ha meg ilyen játékokkal akarsz játszani mint a Crysis 2 meg Battlefield 3 (tehát FPS-ekkel) akkor még véletlenül se vegyél XBOX-ot!!!

konzolokat csak Gran Turismohoz meg Need for Speedhez ajánlom,Battlefieldhez meg Crysishez viszont használhatatlan,0 játékélmény,irányíthatatlan karakter,nekem eddig a PS3-volt a legrosszabb vételem,konzolon nagyon jók a versenyzős játékok + versenyezhetsz egy emberrel aki ott ül melletted (bár multiplayerrel ez pc-n is megy de az már más),viszont FPS-t játszani sokkal de sokkal rosszabb mint PC-n,az FPS-ek játszatatlanok,élvezhetetlenek konzolon,ez alapján meg már el tudod dönteni hogy te mit akarsz,én mindenképpen a PC-t ajánlom hogyha te Battlefield féle játékokkal (is) akarsz játszani!

2011. nov. 19. 12:00
 18/31 A kérdező kommentje:

Én erre gondoltam most jelenleg:

"De viszont találkoztam valamelyik nap ismerősömmel hogy eladná a gépét kb 200-kba fél éves + 24-s monittor amire mondjuk már nincs garancia:S

a konfig a következő:

i5 2500K box , Asrock P67 Extreme4, 6 Gb Corsair Vengeance 1600mhz, Sapphire HD6870,500Gb WD 7200rpm,asus xonar dg 5.1,xilence 550W redwing "

Full hd-n visz mindent

meg elég erős konfig csak hát akkor is sokkalom kicsit:S

2011. nov. 19. 12:06
 19/31 anonim ***** válasza:

"az FPS-ek játszatatlanok,élvezhetetlenek konzolon"

Igen, pont ezért adnak el több milliós Call of Duty-ból, Battlefieldből konzolokon, mert mindenki csak azért veszi, hogy kidobja a kukába, mert annyira szar...

Gyökér...

2011. nov. 19. 12:11
 20/31 A kérdező kommentje:

Természtesen a gépre viszont van több mint 2 év garancia.

Meg az ilyen gépekben az a gáz ezekkel gépekkel amiket linkeltél,h tuti nem fogok fullon ezekkel az fps-kel gamelni. Mert azért egy bf3-nak vagy egy crisys2-nek kell egy 50-60 ezres videókártya legalább

2011. nov. 19. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!