PC vagy Xbox? (200 a keret) Kinek mi a véleménye, jelenleg melyiket érdemesebb megvásárolni? Nagy dilemmába vagyok e miatt mivel mostani gamek (pl: crysis 2, battlefield 3) már komolyabb gépet igényelnek.
És mivel a monitorom se új már ezért azt is szeretnék valami nagyobbat HD-st.
Amit kinéztem az olyan 40 körül van és a maradékból össze lehet-e hozni egy olyan gépet amin pl 1900x1080 ba highon tudom e tolni lehetőleg 30 fps felett pl: BF3-t?
Vagy inkább már xbox? Ahhoz is kinéztem egy Tv-t egy 82-s sony okos tv-t elég faja és árba se rossz, és full hd-ba biztos király lehet. Meg a jelenlegi boxos gamek és pc-s gamek között grafikailag sok különbség van? (csak mert gondolom az xbox is kezd elavulni:S)
Jah értem, tehát 200 ezres gépre van pénz, de 40 ezres xboxra plusz játékokra nincs?
Akkor vegyél csak gépet 200ért...
Mondom!
Vegyed a gépet kátszézé'!
A konzolokat hagyd meg az igazi játékosoknak, akik nem ellopni akarják a játékokat!
200 ezerért gamer pc-t??? hülye vagy te? :O (már bocs:)
ezek itt 85 - 90 ezer körül vannak,de még biztos találni ilyen árban jó gamer pc-ket,ha meg ilyen játékokkal akarsz játszani mint a Crysis 2 meg Battlefield 3 (tehát FPS-ekkel) akkor még véletlenül se vegyél XBOX-ot!!!
konzolokat csak Gran Turismohoz meg Need for Speedhez ajánlom,Battlefieldhez meg Crysishez viszont használhatatlan,0 játékélmény,irányíthatatlan karakter,nekem eddig a PS3-volt a legrosszabb vételem,konzolon nagyon jók a versenyzős játékok + versenyezhetsz egy emberrel aki ott ül melletted (bár multiplayerrel ez pc-n is megy de az már más),viszont FPS-t játszani sokkal de sokkal rosszabb mint PC-n,az FPS-ek játszatatlanok,élvezhetetlenek konzolon,ez alapján meg már el tudod dönteni hogy te mit akarsz,én mindenképpen a PC-t ajánlom hogyha te Battlefield féle játékokkal (is) akarsz játszani!
Én erre gondoltam most jelenleg:
"De viszont találkoztam valamelyik nap ismerősömmel hogy eladná a gépét kb 200-kba fél éves + 24-s monittor amire mondjuk már nincs garancia:S
a konfig a következő:
i5 2500K box , Asrock P67 Extreme4, 6 Gb Corsair Vengeance 1600mhz, Sapphire HD6870,500Gb WD 7200rpm,asus xonar dg 5.1,xilence 550W redwing "
Full hd-n visz mindent
meg elég erős konfig csak hát akkor is sokkalom kicsit:S
"az FPS-ek játszatatlanok,élvezhetetlenek konzolon"
Igen, pont ezért adnak el több milliós Call of Duty-ból, Battlefieldből konzolokon, mert mindenki csak azért veszi, hogy kidobja a kukába, mert annyira szar...
Gyökér...
Természtesen a gépre viszont van több mint 2 év garancia.
Meg az ilyen gépekben az a gáz ezekkel gépekkel amiket linkeltél,h tuti nem fogok fullon ezekkel az fps-kel gamelni. Mert azért egy bf3-nak vagy egy crisys2-nek kell egy 50-60 ezres videókártya legalább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!