A lávalámpában lehet viaszt cserélni?
Figyelt kérdés
Van egy lávalámpám, és azon gondolkoztam, hogy mi lenne, ha a benne lévő viaszt kicserélném valami más színűre... Ezt úgy terveztem kivitelezni, hogy a lámpát hagyom égni 4 órát, majd összerázom a forró viaszt a vízzel, és kiöntöm. Más színű viaszt reszelek bele, felengedem vízzel, és a kupakot visszarakom, vagy mással zárom le. Kivitelezhető ez valahogy?2011. nov. 16. 08:37
1/4 anonim válasza:
Rá van írva, hogy NE NYISD KI!!!
Vegyél újat, ha más színű kell..már 1-2ezerért is van..
2/4 A kérdező kommentje:
Az, hogy mi van ráírva, meg az hogy én mit teszek vele, az egy dolog. Attól én még felnyithatom, nem?:)
2011. nov. 23. 23:11
3/4 anonim válasza:
Akkor meg minek teszed fel a kerdest, ha te mar eldontotted, hogy ezt fogod csinalni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!