Frame kérdése:

A gépem be kacsol de nem fogajda el a monitort, billentyüzetett és az egeret sem, az előtt szedtem szét a gépet a RAMOT és a HDD-t, de vissza raktam helyére! HDD-nek WIN telepítés kell. Mi a gond íjenkor?

Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 10:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Sz.rul raktad vissza, vagy valamit kilazítottál. Ellenőrizd újra.

Rosszabb eset, ha egy alkatrész elromlott a piszkálástól, az is megeshet.

2011. nov. 11. 10:36
 2/16 A kérdező kommentje:
Olyan választ is kaptam,hogy valami letiltodót,de nem igazán értek hozzá és nem is kellet volna vele foglalkoznom.
2011. nov. 11. 10:38
 3/16 anonim ***** válasza:

Most ezt nem értem. Win telepítés kell a gépnek? Magyarán nincs semmi Windows a gépen? Mert akkor nem csodálom h nem érzékel pár dolgot:)

Amúgy lehet tényleg kilazult a vinyó kábele, és attól van ez a szitu.

ha bekapcsolod, akkor utána mit csinál?

2011. nov. 11. 10:45
 4/16 A kérdező kommentje:

De van rajta WIN!

Ha bekapcsolom minden elindul felpörög a ventilátor stb.

2011. nov. 11. 10:51
 5/16 anonim ***** válasza:
vidd el egy szakemberhez, mert te csak ronthatsz a helyzeten!
2011. nov. 11. 11:14
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem csaak kivan lazulva a vinyónál a kábel, vagy megtört a kábel és ezért rossz, nekem pont ugyan ez volt 3 évvel ezelőtt, elvittem szerelőhöz ő 2 perc alatt megmondta hogy rossz a kábel, kicserélte egyből működött úgy ahogy kell. Kb. a semmiért fizettem 300 Ft-ot munkadíjért plusz a kábelért 900 at sebaj xD
2011. nov. 11. 11:19
 7/16 A kérdező kommentje:
Remélem,nem nagy baj :)
2011. nov. 11. 11:25
 8/16 Glider válasza:
:D az elég nagy baj, ha szédszedted a RAM-ot és a HDD-t :D egyébként ha bekapcsoláskor felpörögnek a ventik és a vinyó is, de nem kapcsol be a monitor, akkor vagy kinyírtad az alaplapod, vagy a tápod ment gallyra!!!
2011. nov. 11. 16:25
 9/16 A kérdező kommentje:
Olyan választ kaptam,hogy ha nem tudom újraínditani a RESTART-gombal akkor letiltottam valamit. De valyon mit ?
2011. nov. 12. 10:13
 10/16 anonim ***** válasza:
A restartnak meg aztán végképp nincs köze ehhez. Ez vagy érintkezési hiba, vagy elromlott valami, de párszor itt már leírták az emberek. Egyébként sokat segítene, ha pontosan leírnád mit csinál és mit ír ki a gép bekapcsolás után, mert eddig hót össze-vissza írtál mindent.
2011. nov. 12. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!