Milyen bluetoothos agybadugós sztereó fülest ajánlotok régebbi nokiához?
Figyelt kérdés
Bluetoothos agybadugós füles kéne lehetőleg Nokia. A márka nem feltétlenül legyet Nokia csak a Nokia 6234-esem vigye.
Az minőségét és az árát illetően szerintem egyértelmű hogy a legjobb legyen. Előre is kösz.
2011. nov. 6. 22:21
1/6 anonim válasza:
A2DP támogatás van benne, de ne várj tőle csodát. Bármilyen headsetet veszel nem lesz az igazi.
Viszont ez jó hozzá:
650 forint. Normál fülhallgatóval tudod használni és szépen szól ha a fülhallgatód jó.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi ez az adapter de én valami ilyesmire gondoltam: [link]
Csak nem tudom hogy vinné a nokiám.Várom a további válaszokat.
2011. nov. 9. 15:08
3/6 tasu válasza:
Az nem "agybadugós" hanem vákuum fülalgató!
4/6 A kérdező kommentje:
Tuttom szerint a vákuum fülhallgatókat "becézik" agybadugósnak. Ha mégsem akkor kérlek magyarázd el nekem a külömbségeket.Egyébként az első komment egy adapter pop-port to 3,5 mm jack de az nem kell mert már szereztem.
2011. dec. 16. 18:59
5/6 anonim válasza:
most nem az in-ear-ről beszéltek? :D
6/6 A kérdező kommentje:
De igen arrol beszélünk csak éppen magyarul.Mi a te ajánlatod?
2012. jan. 23. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!